søndag 6. juni 2010

Verdens beste hund på utstilling!

(Innlegg gjengitt av Stine) Da har vi gjennomført utstilling nr. 2 i vårt liv! Vi hadde en kjempekoselig dag i Drammen, med hyggelige mennesker, endesløse mengder vakre hunder og alt som hører en god dag til!

Vi fikk blått denne dagen, men det gjør ikke noe. Frost er fremdeles verdens beste i vår verden, og ingen silkebånd i verden vil forandre det, uansett farge! Ting vil alltid være usikkert når man jobber med levende vesener og dette var ikke vår dag. Det er helt greit, det viktigste for oss er at vi har det gøy og at utstilling er noe postitivt å delta på. Det avgjøres heller ikke av fargen på båndet. Det avgjøres av alle de hyggelige menneskene og hundene vi møter! La oss innse det: det er utenfor ringen det skjer ;)

Min lillesøster var helt over seg av lykke og hadde storkost seg hele dagen rundt alle de vakre lappene og deres hyggelige eiere!

Legger ved noen bilder tatt iløpet av dagen, uansett resultat, så vil vi fortsette å delta på utstillinger så lenge Frost smiler og ser så fornøyd ut som han gjør på disse bildene! På slutten av dagen er det alt som betyr noe!

Gratulerer til dere som innhentet rødt og gode plasseringer, det er vel fortjent, vi bøyer oss i støvet og storkoser oss i deres selskap på utstillingsdager!
13 kommentarer:

 1. Blir glad av å lese akkuratt det samme som vi mener. Elsker hunden uansett!! Og jeg synes Frost var kjempe fin!!! Han er nydelig! Dommern så blått, rett og slett. leder meg til å se Frost igjen, og kanskje du er med da Stine :)

  SvarSlett
 2. Takk for koselig kommentar :) Jeg kommer sterkere tilbake, sommeren går dessverre bort i jobbing, men det er nå slik det er.

  Men vi ses sikkert på et hjørne, det koselig med kontakt på blogg om ikke annet!

  Og ja, her elsker man sin hund uavhengig av resultat, Frost er den samme for oss før ringen og etter!

  SvarSlett
 3. Sånn skal det låte :o)))

  SvarSlett
 4. Helt enig!!

  For oss er hundeutstilling mest sosialt. Også er det alltid gøy å se hvor forskjellige og flotte de Finske Lapphundene er. Vi ser alltid noe "nytt" og alle er like fine på hver sin måte. Hva dommeren mener er egentlig sekundært. I allefall for oss som ikke har store ambisjoner ift. oppdrett osv.

  Håper vi sees igjen!!

  SvarSlett
 5. Jeg er så enig så enig! Desverre for oss så er resultatet viktig, for Mira skal bli en avlstispe! Men vi gir ikke opp..godt når dommeren sier rett ut -Du har en vinnerhund!! MEN skjerp deg, du er IKKE en god handler!! Så min feil, og det kan jeg jo jobbe med!
  Vi sees vel en annen gang tenker jeg!

  SvarSlett
 6. Ringtrening var et STORT punkt hos Stian også, selve kritikken av Frost var veldig lik forrige den fra forrige utstilling, men det er åsnn livet er :)

  Jeg forstår at kritikken teller annerledes når hunden skal i avl, for meg ville det vært kjempegøy om Frost kunne brukes i avl, men det er ikke noe jeg har som et direkte mål. Det er nok derfor jeg tar så lett på utstillingene, selv om det er jo er ønskelig at vi viser oss fra vår beste side :)

  SvarSlett
 7. Frost får toppkarakter av meg, han ser så skjønn ut :-)
  Fargene og forkortelsene er litt gresk for meg enda, men utstilling virker moro.. og skummelt!

  SvarSlett
 8. Takk, Nina, det var hyggelig :)

  Vi syns jo at han er verdens fineste, vi og ta det med ro, forkortelsene og fargene er fremdeles litt av et mysterium for oss og, lurer på å gå til anskaffelse av en bok om utstilling med oversikt over alt slikt!

  SvarSlett
 9. Nå har jeg fått en "hundeknagg" å henge Lappelykke på :) Hyggelig å se dere på banen, selv om jeg ikke snakket med deg. :)

  SvarSlett
 10. Jeg er slettes ingen ekspert, men Frost kommer garantert til å oppnå høyere enn blå. Han har fått knallgod kritikk, det er bare det lille ekstra som mangler. Det irriterer meg at det er slik at handleren er så viktig, men det er noe med det å få fram det beste i hunden...
  Da Thea (Hannes datter) gikk med Nalle, ble det rødt f.eks ;o)
  Dommere dømmer dessuten veldig forskjellig,merkelig nok... Så pytt pytt, tap og vinn med samme sinn :o)

  SvarSlett
 11. Er så enig i det som blir skrevet her!! Hunden er verdens vakkreste samme hva slags farge sløfen har!! Frost er jo bare kjempe vakker og for en bamse!! Men han har joe en kjempe flott mor (ofelia) og far (Nalle).
  Håper å treffe dere en annen gang!! Ha en fin uke!!

  SvarSlett
 12. Sån skal det lyde:-) Deilige bilder av god gutten.

  SvarSlett
 13. Javisst, det viktigste ved utstillinger er det sosiale og at det skal være moro både for hund og handler! Moro å hilse på deg, Stine, der du gikk rundt og fotograferte. Det ble sikkert mange fine bilder. Etterhvert kjenner vi hverandre igjen!

  SvarSlett