lørdag 26. juni 2010

Bursdagsfeiring!

Da har vi feiret Frost sin ettårsdag!

Dagen startet slik som den pleier her i heimen: labb i ansiktet, kald og fuktig snute i øyet. Jeppda, Frost vet å vekke meg! Når han var mindre skrapte han forsiktig med labben på madrassen, nå er det mer kontant oppvekking. og jeg har lært på den harde (tunge?) måten at jeg ikke må si noe til han - da hopper han opp på meg for en real kjempekos! Det var enklere for ca. 10 kg siden! Er jeg stille, og kryper inn mot midten å han også får plast går alt så meget roligere for seg. Etter en liten koserund mellom meg og Stian i senga var han klar for å starte dagen. Man skulle nesten tro at han visste at han hadde bursdag!

Jeg lærte for lenge siden av et bilde innimellom sier mer enn 1000 ord, så resten av bursdagen fortelles i bilder:)


Vi sa at det ikke var nødvendig med gaver til Frost, men av Stians bror og hans kone fikk Frost en pose med sveler - se lykken i ansiktet til lilleknotten! Det er så godt det, han blir helt salig. Av mine foreldre og lillesøster fikk han et gavekort på Krizoo på 500kr. Snille menneskene.

Vi er store tilhengere av å la Frost smake på ting, så sant det ikke er faktisk farlig for han. Alt med måte. En konsekvens av dette er at han ikke viser særlig interesse for ting som måtte ligge i veikanten. En annen er at han selvfølgelig fikk smake jordbærgele! Tror konsistensen var litt rar for lillemann, han visste ikke helt hvor han skulle gjøre av tennene. Men han kom tilbake for en runde til, særlig når han oppdaget at det var vaniljesaus :)


Bursdagsfestbord dekket og klart til gjester. "Menyen" var sjokoladekake, jordbærgele og sitrongele med vaniljesaus (alle barnebursdager har da gele?), rabarbrakrem og norske jordbær. Vi ble iallefall mette nok!


Egentlig var Aquadogbehandlingen "bursdagsgave" til Frost, men jeg har endelig funnet fine nametags, hvor graveringen er gjort skikkelig, slik at det ikke er fare for at den slites vekk. Hurra! Dessuten var den pen, noe jeg heller ikke alltid syns sånne tags er. Kall meg en sær estetiker ;) Og Frost måtte jo ha med snøflak!Det beste med bursdag er at man kan få bestemme middagen denne dagen! Sånn har det iallefall alltid vært hos oss. Ovenfor er bildet av bursdagsmiddagen til Frost, bestående av:
V&H nr. 25, rå laksefilet og revet ost, pyntet med tørket lam og sprinklet med tørrfor! Til dessert fikk han en frossen kyllingvinge! Meget glad og mett gutt!
Alt i alt en kjempekoselig dag, tenk at han er blitt ett år allerede!
Og tusen takk for alle koselige gratulasjonene på bloggen - vi ble så glad av å lese dem!
Og et lite spørsmål til slutt: når kan det tenkes at han mister det siste av valpepelsen rundt ørene? Den tover og tover seg og jeg holder på å bli gal - de bygger seg opp omtrent over natta!

Ha en strålende helg, alle sammen!

5 kommentarer:

 1. Litt forsinket, men...Gratulerer så mye med Frost!!! Ser ut som dere og han hadde en fantastisk fin feiring!!

  Det var jammen en flott navneplate du hadde fått tak i! Jeg synes også at de vanligvis er kjedelige saker. Er det lov å spørre om hvor du fant den???

  SvarSlett
 2. Så gøy å lese om bursdagen til Frost!!! Jeg ble helt rørt jeg, av å lese om alle gavene og den gode bursdagsmaten!! Kjempestas både for Frost og dere (og for oss som leser om dette:o)))

  I likhet med Hanne lurer jeg veldig på hvor du kjøpte navneplaten. Håper det var i Tønsberg?!!

  SvarSlett
 3. Hørtes ut som en perfekt bursdag, både for dyr og mennesker! Bildet med svele var veldig beskrivende :)
  Nametagen var kjempefin, og veldig passende med snøflaket da!

  SvarSlett
 4. Herlig bursdagsfeiring for en herlig voffse! Tiden går da så utrolig fort!

  Jarek fikk også lapper (sveler) på sin bursdag, for en Lapphund bare MÅÅÅ ha lapper på slike dager vettu;o)

  Ha en fortsatt god helg!

  SvarSlett
 5. For en kjempekoselig dag det høres ut som Frost fikk! :D Også så mange fine gaver! Jeg også likte veldig godt den navneplaten, og jeg er heeelt enig i at de vanlige er ganske kjedelige! ;D Kjekt å få se så mange fine bilder fra dagen! :)

  SvarSlett