mandag 21. juni 2010

Aquadogbehandling!

I dag har Frost vært på massasjebehandling på Aquadog!

Nei, det er ikke noe galt med Frost (annet enn hans identitetskrise; halvt pusekatt, halvt fjellgeit! Det er ikke finsk lapphund, vi har nei, hahahaha!), men Stian og jeg håper å ha Frost i mange mange år og vil ta våre forhåndsregler :). Mulig noen syns det er fjollete med massasje på frisk hund, da er det godt vi er ulike. Derfor dro vi i ettermiddag avgårde til Aquadog på Vear for massasje og stretching. "Bedre føre var, enn etter snar".

Jeg har hele tiden tenkt at det massasje og streching var noe jeg ville gi Frost et par ganger i året og siden bursdagen hans nærmer seg med stormskritt, tenkte vi at vi kunne begynne nå!

Det var en glad og ivrig gutt som spratt ut av bilen (hurra for hans eventyrlyst!) og som løp inn i armene på behandleren på Aquadog. Og la meg her legge til: vi er så imponert over denne damen, hun visste hva hun drev med og vi kan trygt anbefale Aquadog til alle! Etter massasje på bord, ble Frost flyttet ned på gulvet for stretching, han var i storform ifølge henne, alt var mykt og fint. Knær, hofter, osv. Så fikk han gå i vann (dette var skummelt, han er ikke en vannhund, men noe må jo han få mislike også!) og så ble han massert litt mer. Det var en sløv og lykkelig gutt vi tok med oss hjem. Og dette skal definitivt gjentas :)


Ellers går dagene i hagearbeid. Fordi jeg har erklært krig i full skala mot ugress av ymse typer, er Frost henvist til verandaen for tiden, men pga varmen foretrekker han uansett kjelleren. Det gode er at når ugresset er borte, så har vi fått opp gjerde og da er han helt fri på eiendommen. Det blir bra for liten gutt.

Eller liten er han vel ikke, han er 53 cm høy og veier 24 kg. Ikke noe av det er overflødig fett. Jeg tenker ikke over at han er "stor" (var det noen som sa mors lille gull ;) ?), men det er jo innimellom noen som poengterer det og da tenker man jo over det. Uansett så er han finfin og det varmer våre hjerter og stolthet når fremmede mennesker er imponert over hvor trygg og rolig han er - i og med at verken Stian eller jeg har noen tidligere erfaring med hund, er det godt å se at Frost er velfungerende også "utenfor vår verden".

Og så nærmer det seg bursdag for liten firbent! Det ser vi frem til og vi gleder oss til feiring. Og jada, jeg vet at Frost ikke har noen forståelse av hva en bursdag er, men jeg tror han kjenne a han er omgitt av glede og kjærlighet; det kommer mennesker til oss som er fryktelig glad i han og derfor tror vi han vil kose seg ekstra denne dagen og vite at det er noe spesielt med dagen :) Dessuten er det hyggelig å kunne samle litt familie til en uhøytidelig samling.

Ha en finfin uke, alle sammen!

6 kommentarer:

 1. Så spennende med "aqua-behandling"! Var han helt rolig mens massasjen foregikk? Holdt han seg i vannet lenge? Det tror jeg neppe jeg hadde fått til med Nallefar...
  Heldige Frost som har dere - og motsatt. Tenk at han har blitt så stor og flott, og snill og trygg. En voksen herremann, på mange måter :)
  Veldig moro å høre hva dere driver med!

  SvarSlett
 2. Enig, dere er heldige som har Frost, men det høres ut som han har vært veldig heldig med eierne sine også! ;-)

  SvarSlett
 3. Så hyggelig å høre, vi er iallefall fryktelig glad og takknemlige for å ha han i vårt liv :)

  Nøve: vanntanken "sperres han inne i" før den fylles med vann, så der hadde han ikke noe valg. Men han var ikke superimponert over situasjonen! Men egentlig er jeg overrasket over hvor bra den delen av behandlingn gikk! Han var ikke helt rolig under massasjen - det var mye å se på samtidig :)

  Nina: tusen takk for koselig kompliment, vi prøver å være gode hundeeiere:)

  SvarSlett
 4. Den behandlingen hørtes spennende ut! :D Det er sikkert egentlig veldig lurt, men jeg vet ikke om det er noe sånt her i nærheten (vi bor i Stavanger). For i så fall hadde vi nok prøvd det en gang! :D

  SvarSlett
 5. Dette høres ut som den perfekte gaven til Frost sin bursdag synes jeg. En skikkelig "SPA -dag" til en høyt elsket lappegutt. Dette fikk jeg lyst til å forsøke:o) Milli er jo en skikkelig badeand, så hun hadde sikkert synes det var kjempedigg:o))

  Når det gjelder bursdag - så vet jo DERE at Frost har bursdag og blir glade for å feire ham - han merker at dere er glade og bursdagen utvikler seg til noe spesielt for både dere og ham. Det er perfekt!!! Vi gleder oss til rapport fra dagen:o)

  SvarSlett
 6. Så spennans! Masasje er godt for både 2 og 4 beinte!! Det å gå i vann hørtes kjempe spennende ut!!
  Heldig Frost som har dere og omvendt!!
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett