søndag 13. juni 2010

Ny uke, nye muligheter

Uken som ligger bak oss var en lang en her i huset, den føltes som om den aldri ville ta slutt!

Været har i all hovedsak vært stusselig, Frost er ikke så god i regnvær - han går aller nødigst ut for å gjøre sitt fornødne, og så vil vi inn igjen! I Frost sin verden er det nemlig ingen grunn å være ute om ikke værgudene spiller på hans lag, da vil han heller sove inne.

Men idag var det litt opphold, så vi benyttet muligheten til å ta en tur på Borrehaugene. Vi prøver å ta turene våre på andre steder enn her hjemme et par ganger i uka. For variasjons skyld. Så dagens bilder er derfra (det nederste bilde er fra forrige turen vår der, men syns det var så fint).

Men først: dæven å liten han knotten vår har vært! Dette er fra dagen han kom hjem til oss, han hadde vært hos oss i en times tid, ute regnet og tordnet det og rett etter dette bildet sovnet han. Det er litt forskjell i fra den tungeviftende kosebamsen på bildet nedenunder! Verdens beste Frost!

Hvor ble tiden av?

Ha en strålende uke, alle sammen!

5 kommentarer:

 1. Jeg er så glad for at dere har Verdens Beste Frost :o)))) og at jeg har Verdens Beste Nalle!

  SvarSlett
 2. Skjønne bilder av Verdens Beste Frost!
  Ha ei herlig uke, med masse godt turvær!

  SvarSlett
 3. Så nydelig han er! Pussig at han er så fintfølende når det gjelder været;o) Her i huset er ikke vær noe interessant tema for de firbeinte,- ut vil de, uansett! Men det kan jo være deilig å slappe av inne, da!

  SvarSlett
 4. Ragnhild: ja, det er en snodig greie. Snø elsker han og da er vi bare ute, men regnvær? Neitakk. Og det er rart, for jeg som er alvorlig pollenallrgiker er vant til å kose meg ute i regnvær på vårparten, så det er ikke jeg som har "smittet han" med negativ holdning til været.

  Og han har egentlig vært sånn fra vi fikk han: regner det, så tar han igjen på tapt søvn og ligger bare og dormer :)

  Men det gjelder bare regnvær, så man får vel være glad, lyn og torden er heller ikke et problem.

  Rare gutten vår...

  SvarSlett
 5. Så vakker gutt Frost er:o))) De vokser så altfor fort!!!

  SvarSlett