mandag 31. mai 2010

Og dagene går...


Puh, det har vært hektiske dager:)


Forrige helg tilbragte gutta mine i Bergen og der jeg fikk skrevet mye på kapitlene mine, kan jeg med hånda på hjerte si at så lenge min fysiske og psykiske helse holder skal jeg ha hund (Finsk lapphund!!!) i mitt liv - dæven så tomt og stusselig uten Frost! Stian er jo endel borte, så det er jeg jo vant med, men hverdagen uten Frost er stille... Men de hadde storkost seg, må innrømme at man blir fryktelig stolt når man hører om fremmede som skryter ens hund opp i skyene pga god oppførsel. Stian var helt over seg over hvor flink han hadde vært og flyturen var ikke noe problem. Det samme gjaldt det å sove i telt. Tror vi kan innse at vi har en glad og positiv hund med stor eventyrlyst:) Bilder fra denne turen kommer senere!


Etter to dager hjemme reiste Stian avgårde igjen på militærøvelse, så Frost og jeg har holder fortet sammen. Frost disponerer nå hele huset når han er alene/om natta og i denne varmen kommer han kun opp fra kjellerens kjølige flisgulv for å få kos, tur eller sjekke om jeg fremdeles er her. Fryktelig god gutt og det er ikke noe problem å være alene med han!


Ellers er det lite nytt, jeg skal levere tre kapitler 9. juni, så dagene går egentlig i skriving og skogsutforsking med Frost (vi finner konstant nye stier og steder å gå). Vi går på tidspunkt hvor det ikke er noen andre i skogen, så får sett mye fint dyreliv og koser oss stort.


Neste post er Drammensutstilling, hvor undertegnede kun vil være tilstede i ånden, da jeg må jobbe... Men Stian og Frost kommer, sammen med min lillesøster (Frost' stolte "tante") som kommer med finfint kamera! De gleder seg stort og håper å se mange av dere der!


Ha en fortsatt fin uke, alle sammen, ser ut til at værgudene opprettholder det fine været hetl til helgen! Undertegnede håper å se dere på et annet hjørne :)

6 kommentarer:

 1. Det er så koselig å høre om denne trivelig hunden deres :o)

  Jeg har visst ikke helt oppfatta hva du driver med, men det høres spennende ut med skogstier i fred og ro ;o)

  SvarSlett
 2. Jeg har heller ikke skjønt dette her..Skriver du en bok eller noe? Kjekt å få høre at hunden er flink og at folk skryter..Det vil det nok bare bli mer å mer av også, lapphunden blir lett lagt merke til!
  Jeg må også si at en dag uten hundene er mer stusseligt en en dag uten resten av familien...Huff,ja man blir fælt glad i disse bamsene våre!

  Vi skal på utstillingen i Drammen, og gleder ioss masse..Virker som om det er en del folk som skal dit!

  SvarSlett
 3. Neida, bok blir det ikke, jeg driver på med masteravhandlingen min i kriminologi - det er et forskningsprosjekt som totalt blir en rundt 120 sider. Er ferdig til jul :)

  Skogsturer er utrolig fint, men det er en del naturliv jeg kan styre meg for: hoggorm, mordersnegler (ikke farlige, men fryktelig mange av dem) og mygg - blæh!

  SvarSlett
 4. ååh :) Så koselig å få så mye skryt av hunden. Det er jo ungen deres, så da blir man jo stolt :)
  Gleder meg til å se Frost i Drammen, men Lexi skal nok holde seg unna pga løpetiden ;)

  SvarSlett
 5. Jeg tok masse fine bilder av Frost, siden du ikke fikk være der og se, Stine! Men finner deg ikke på face da.. Men fant STian.. Men kan gi deg link til mappa her : http://www.facebook.com/photo.php?id=807430636&pid=12774497#!/photo.php?pid=12774485&id=807430636

  :) Frost var KJEMPE FIN!!!

  SvarSlett
 6. Du er så søt, tusen takk! jeg er ikke på facebook, jeg :) Vet at vi er en sjelden og utdøende rase, men Stian er der og bildene du tok var råfine!

  Lexi er nå bare supervakker, da!

  SvarSlett