tirsdag 4. mai 2010

Helgen som var...

... var i hagens navn, med Frost som selvutnevnt oppsynsmann! Det skiftende været la ikke en demper på arbeidet, Frost var god og møkkete etter både fredag og lørdagens arbeid, men bildene er fra søndagen, når værgudene spilte på lag! Tusen takk til mine foreldre (verdens beste) som hjalp til med planting og som ikke lot seg affisere av haglbygene og regnet som fulgte oss helgens to første dager!


Her inspiseres villnisset bak den plantede hekken; nye venner å få i form av insekter og andre kryp! Det er dessuten her nye skudd av gress og andre planter som bringer frem Frost sin indre vegetarianer.


Oppsynsmannen for dagen var sponset av Lollipop - en hunds beste venn på varme dager, med sjokolade på toppen til den glade eier! Frost storkoste seg som oppsynsmann/gartnerassistent, pga været fikk jeg ikke tatt bilde av hans nyoppfunnede hundesport "tujarulling", hvor oppgaven ser ut til å være å raskest mulig få tujaens rotsystem ut av nettet den kom i - sparte oss mye arbeid (selv om det kan sies at det sikkert hadde gått raskere uten Frost sin hjelp, men det ville ikke vært like moro) og Frost var plutselig meget møkkete... Merkelig...


Det endelige resultatet av helgens arbeid var 28 tujaplanter, 2 syriner og 2 tomatplanter plantet på sine respektive plasser i hagen som i økende grad nå ser ut som en hage, ikke en treningsarena for militærets utprøvning av bomber og granater!En sliten gutt og en fin hage - se han smiler, tror han er fornøyd med egen innsats!

10 kommentarer:

 1. Og vi har meldt oss på Drammenutstillingen 05. juni! Min tynnere halvdel og Frost gleder seg til en dag med masse hyggelige hunder og folk!

  SvarSlett
 2. Vi har også brukt helgen ute i hagen. Og jeg tipper hvite Charlie ser mer møkkete ut enn Frost. Det er moro når de har det så gøy. Og gode hjelpere, ja det er noe de er. :)))

  SvarSlett
 3. haha, ja, jeg vil tro at Charlie bærer bevisene fra hagearbeid tydeligere enn Frost :)

  de er nå så gode da!

  SvarSlett
 4. Herre min hatt så heldige dere er, som har skaffet dere en "finsk gartner". Ikke nok med at han ruller ut tujaene, han underholder i samma slengen (og han skal ikke en gang ha Koskenkorva - bare Lollipop:o)))

  Herlig innlegg Stine - Frost er en fantastisk fyr.

  Vi kommer dessverre ikke til Drammen i år, men ønsker dere lykke til og gleder oss selvfølgelig til rapport:o)

  PS. Det hadde vært SÅ gøy om dere hadde blitt med til Sørlandet nå til helgen... Frost kunne vist frem sine "grønne poter" (jeg hadde spandert Lollipop;o)

  SvarSlett
 5. Lykke til i Drammen!
  Frost er helt nydelig da, brun med "briller" - samme som luna :) Kjempepen :)) Høres ut som en kjekk helg ute i hagen! :) Ha en fin uke!

  SvarSlett
 6. Så flin Frost var som hjelpe gartner!!
  Så bra at dere åsså skal til Drammen. Vi har meldt på Roxie til utstillingen åsså!
  Håper at varmen kommer snart!
  Ha en fin uke!!

  SvarSlett
 7. Ett godt tips; ikke la Frost ta seg av vanninga... Søte små Tujabuskevekster er visst ikke så glad i det...

  Så bra dere stiller i Drammen! Vi kommer ikke :( men ønsker dere iallefall lykke til!

  SvarSlett
 8. Så kjekt at frost hjelper til i hagen..Mine bare ødelegger og skal sette seg på de ny plantede blomstene mine...
  Enig med gry i at dere også må komme til sørlandet...jo flere jo bedre!!

  Vi kommer også på drammensutstillingen..men er en smule forvirret med hensyn til dagene nå..men jeg kommer da altså på lørdagen..

  SvarSlett
 9. Takk for tips angående "tujavanning", største utfordringen vår er egentlig Frost sin forkjærlighet for alt som er knopper... og tomatplanter - han spiser som om han var et rådyr :)

  Vi kan dessverre ikke komme til helgen, den er allerede full av andre planer, men vil være med neste gang!

  SvarSlett
 10. Frost, jeg skal bare hilse fra far din og ønske deg ei god helg ;o) Nå drar'n snart til damene på Sørlandet... Der skulle ru ha vært ;o)

  SvarSlett