onsdag 19. mai 2010

17. mai!

Da har vi feiret Frost sin første 17. mai. Det var en virkelig deilig dag som ble feiret rolig hos Stians foreldre, med god mat og godt selskap - Frost storkoser seg hos dem, så det var jo nødt til å bli hyggelig. og så bor det en råvakker schæfer i nabohuset, som Frost får leke med og da er alt som det skal være! Stian og Frost tuslet opp til skolen like ved utpå ettermiddagen, hvor Frost fikk oppleve korpsmusikk og masse barn og annet liv. Gikk så fint, ikke noe problem å ha med denne karen bort til nye steder - han er jo bare smilende og fornøyd!

En deilig dag ble det, men jeg tror at høydepunktet for solstråla var gjensynet med hans aller første leke, som vi fant i en gjennomrydding av bilen på kvelden, se så glad han er, "frosken min"!
Og så noen bilder av 17. maisgutten - en avslappet liten fyr som koste seg i finværetHåper alle hadde en like deilig dag som oss! Neste post på vårt program er Bergen - imorgen reiser Stian og Frost til Bergen og kommer hjem på mandags kveld. De skal på årstinget til Bifrost, med masse andre mennesker og hunder og telting. Det blir en opplevelse for gutta! Jeg skal jobbe, dessuten så har jeg tre kapitler som skal være ferdig til 9. juni, så tenker at dagene skal gå unna, men det blir allikevel rart å ha huset helt for seg selv - blir første gang på leeenge!

3 kommentarer:

 1. Å så fin han er :o)
  Det er vel godt med en trygg og avbalansert hund, det skal jammen noe til å vippe en FL av pinnen! Kanskje en liten frosk...så søtt :o)

  Tar de toget til Bergen?? Nallefar bor tett inntil Bergensbanen.

  SvarSlett
 2. Hehe, nei, de flyr, fant ut at det var enklest - utrolig ålreit system med av og pålastning av hund :) . Så knotten og min tynnere halvdel skal fly.

  SvarSlett
 3. Så gøy at det gikk så fint med Frost på 17. mai! Det er alltid så kjekt når slike ting går som man har håpet! :D

  SvarSlett