lørdag 4. juni 2011

Drammensutstilling og badenymfe

Årets Drammenutstilling er gjennomført og for en koselig dag vi hadde! Det er så hyggelig å møte så mange mennesker og deres flotte hunder, skravle og nyte finværet. I det hele tatt: vi stortrives på utstilling! Så takk til alle som gjør det til slik en trivelig opplevelse, gang etter gang.

Selve utstillingen var ikke vårt store øyeblikk. Det var bare ikke dagen for Frost. Og det er helt greit, han er ingen maskin. Idag hadde Ferdinand det best ved å ligge i gresset og se på alle de andre hundene, hilse på mennesker og nyte dagen.

Vi fikk gul sløyfe med kritikken (av en utrolig hyggelig og trivelig dommer, for øvrig - han håper jeg å stille for flere ganger):
"stor for dagen. og langstrakt. Mask. m. godt hode og uttrykk, tilstrekkelig hals, godt utviklet front, noe steil bakpart.Antydning til å kode over hasene. Velpelset. Bev. seg med noe hink og svake bakben. Good" At Frost har noen ekstra kilo jobbes med, for de er vi klar over. Og som sagt, ikke dagen idag. Rent utstillingsmessig. Ellers var det jo en strålende dag!Jeg tror alle kjente varmen idag, Frost drikker helst fra rennende vann og for dagen hadde han fått låne Stians Camelpack, vannbeholder fra militæret. Fine tingen!
Frost Ferdinand hadde det best med å få være overoppsynsmannen i gresset, han er så rolig og bedagelig. Og jeg må få si at hva kritikken lyder blir irrelevant når vi får så mye ros for Frost utenfor ringen - takk til dere alle som kommer med så fine komplimenter, det varmer langt inn i hjerterota hos oss begge!


Men vi har jo hatt flere varme dager, igår måtte stranda utforskes for første gang i år. Frost vasser såvidt det er, men har det fryktelig deilig og veldig morsomt! Den tunga hans er mer fortellende enn halen hans på at ting er bra og at han koser seg. Den faller ut med en gang verden er best!

Og så blir han plutselig en slik tankefull bamse som spankulerer i en rolig tempo mens han tenker på de store spørsmålene i livet. Han er uten tvil to hunder i en... En gammel herremann og en valpete valp!
Men varme barnebarn kan man ikke ha ifølge mine foreldre, så Frost har fått badebasseng! Bassenget kan kun forklares som en umiddelbar suksess, når vi kom hjem fra Drammen idag løp han bort og koste seg med å kjøle labbene. Og han var til stor hjelp når det fyltes igår. Bassenget deles med en gruppe spurv og en par kråker, uten at det ser ut til å bry noen av de involverte...

Det er rennende vann som er tingen...


Gode dager gir sliten gutt... Men han smiler i søvne...

Takk til alle nok en gang for en kjempefin dag, håper vi snart ses igjen. Og ha en finfin helg videre! Resten av helgen skal vi ta det med ro, og trolig plaske litt i bassenget.

10 kommentarer:

 1. Fine, fine Frost, han er verkeleg noko for seg sjølv den karen :) Og eg trur det er noko med rennande vatn altså - Heino likar også det best! Hehe, måtte smile litt av at Frost fekk seg eige badebasseng, det må jo vere toppen av lykke :)

  God helg frå oss!

  SvarSlett
 2. Så snille besteforeldre! Synes badebassenget var en glimrende idé, potedypping er jo topp. :-)

  SvarSlett
 3. Frost er Frost, og det er vi glad for Stine - "tung for dagen" eller ei!!!! Så godt du fikk et bra inntrykk av dommeren likevel. Uansett er jeg så stolt av ham, og hvordan han oppfører seg utenfor ringen (og inni!!!). Godheten selv. Store, lille Froste-mann:o)

  Herlig med snille besteforeldre og eget badebasseng til gutten deres. Tenker det har vært deilig nå i varmen som har vært!

  SvarSlett
 4. Frost, med sitt vinnende vesen, gjør godt inntrykk på alle som ser ham, så en bedre finsk lapphund-ambassadør skal man leite lenge etter - i eller utafor ringen. Gratulerer med en vellykka utstillingsdag!
  Neste gang tenker jeg forresten besteforeldrene blir med i ringen ;)

  SvarSlett
 5. Vakre gode Frost!!!
  Nå er ikke jeg noen ringrev, kommer ikke til å bli det heller, men denne dommeren virket jo grei påtross av kritikken på en dårlig. Jeg og Ville forstår Frost veldig godt, hvorfor være i ringen når en kan ligge som oksen Ferdinand i skyggen og nyyyyte livet.

  SvarSlett
 6. .... heller dårlig dag! Skal der stå;o)Berit

  SvarSlett
 7. vakre Frost! :) skjønner godt at han syntes det ble litt vel varmt for utstilling i helgen, da var nok skyggen mer behagelig ja ;)

  så deilig med eget pote basseng, det tror jeg nesten Leo ønsker seg også gitt. Ikke bare bare å være lapphund i den varmen vi hadde i helgen nei :)

  SvarSlett
 8. Varme utstillingsdager for lapphunden er ikke noe særlig nei. Vakker er han uansett :)
  Hehe, tenk at han har fått seg badebasseng :)

  SvarSlett
 9. Fine Frost!!!! Han tok jo utstillingen med sjarm uansett. Tung eller ikke, han må jo være den som oppfører seg best. Av hannene!!!! Har ikke sett en så rolig og behagelig hanne. Dere har vært superflink med han. Og så har han noe å slekte på.....

  SvarSlett
 10. Frost er bare sååå fin, og den ene dagen går det slik, den neste kan det gå sånn. At han er en herlig hund som nyter livet sammen med dere, er jo akkurat sånn det skal være!

  SvarSlett