onsdag 29. juni 2011

Bloggetreff 24. - 26. juni

Vi har vært på bloggetreff, i en helt fantastisk natur! Med værguder som spilte på lag og omgitt av vakre hunder og trivelige mennesker - en koselig helg med masse inntrykk og opplevelser!


Jeg kan godt forstå at man før i tiden (og litt enda, kanskje?) trodde på tusser og troll, området vi var i var fantastisk vakkert og trolsk på kveldene!


Og så ble vi kjent med denne flotte fyren . Fjelldronningens Janko, til daglig kalt Ivo. En superherlig storsjarmør av en lappegutt, som vi alle tre falt helt for. Det er vittig, Frost går så godt overens med andre Fjelldronninger, som om de har en helt egen historie å dele med hverandre. Det er liksom noe eget med andre Fjelldronninger. Ivo (og hans foreldre som var like så hyggelige) benyttet oss masse av skogen bak Skogtun, så gutta kunne leke og springe uten at det ble altfor mange hunder å holde styr på. Fantastisk!


Gutta på natursti, begge like fjellgeiter og glade i å klatre.


Det er bare litt over et års aldersforskjell, men størrelsen tilsier noe annet. Gode gutter som tålmodig venter på godbit!


Frost sover gjerne overalt, så lenge han er i nærheten av oss. På kveldsturene med Ivo og hans foreldre satt vi på svaberg og skravlet om alt mulig rart, så da fant Frost seg siv å sove i. Legg merke til smilet hans, jeg elsker å se på den gutten sove!

Håper alle har en fin uke, og litt på etterskudd:

Gratulerer med dagen til både G - kull og H - kull! Bare jeg som syns tiden har gått fort?!

6 kommentarer:

 1. Skogtun er vakkervakkert Stine, og du har jammen tatt mange bilder av vakre hunder som var på treffet også:o) Utrolig fint bilde i headingen din!!!

  Juhuuuuuuuuuuuuuuu snart er det søndag:o)))))))

  Klem

  SvarSlett
 2. Dette liker jeg:-))))
  To Fjelldronninger i sit ess. Sammen med sine herlige tobente eiere.

  Så koselig at dere fant tonen.

  Mange gode bilder fra turen. Det er fint inne i heiene der.

  SvarSlett
 3. Jeg var der i fjor og forelsket meg i plasssen. Det er jo drømmeplassen for hunder. :)))

  Ha en riktig god helg!

  SvarSlett
 4. Det ser ut til å ha vært en flott helg! Kjempefine bilder.
  Og nå er det jammen helg igjen allerede. God helg :-)

  SvarSlett
 5. Så godt å treffe likesinnede, syns nok både Frost og Ivo;o)

  SvarSlett