søndag 1. mai 2011

Badenymfe

1. mai kan brukes til så mangt. Vi valgte å bade Frost.

Frost er med på det meste, men dusjen er ikke noe som gjøres med lett hjerte - det er virkelig noe som er kjedelig og litt stusselig. Jeg tror ikke egentlig at det er selve badeopplevelsen som er problemet, men mer at dusjen vår er trang når han og jeg skal være der sammen og det medfører en del rare stillinger og liten mulighet for å se hva som skjer. Badet er neste års husprosjekt - det er virkelig både stygt og upraktisk. Og ja, oppussingen vil gjøres delvis med bading av hund i tankene. Stort badekar, godt lys - et bad som kan brukes og leves i og med.

Men da vi lever i nuet og ikke et år frem i tid, må vi bruke hva vi har. Så da blir det lite dusjkabinett, men dertil mer godbiter - Stian sitter utenfor dusjen med masse godbiter (kyllingboller denne gangen) og jeg dusjer, sjamponerer og skyller. Et godt samarbeid og om ikke annet, så blir det litt latter.

På bildene begynner han å tørke, men han har fremdeles en sjarmerende "piggsveis" på store deler av kroppen:
Han virker ikke så altfor traumatisert av badet og alt sett i perspektiv: til tirsdag skal han jo røntges! Det er spennende dager for den gode herr Frost. Han ser ut til å ta det med knusende ro.

Ønsker dere alle en god uke, vi er påmeldt til NLK Drammen - håper vi ser noen av dere der!

8 kommentarer:

 1. Som far så sønn! Har gjort det idag vi også. Her nytter det ikke med godis, han bare MÅ stå og furte... Badenymfer, ja. Som stortrives når jobben er gjort iallefall!
  Lykke til med røntginga! Og utstilling, selvfølgelg :o)
  DET har søster Tussi gjort i dag ;-)

  SvarSlett
 2. Både Frost og pappa Nalle har visst tatt vårrengjøringa i dag:o) De ble nok så fine og rene atte:o)

  Lykke, lykke til på tirsdag Stine. Vi krysser fingre, tær og poter for dere her på Glenne vet du:o)

  SvarSlett
 3. 1. mai er jo en fin dag til å ta årets første rengjøring:o))) Gutten forblir nok ren og pen til 17.mai. Ha ei fin uke!

  SvarSlett
 4. Nydelig bilde på toppen :-)
  Jeg burde visst gjort noe liknende jeg også. De begynner å bli litt vel sige begge to. Foreløpig så har jeg kun "dyttet" dem uti en passe djup kulp og badet undersiden og sidene. Det hjalp det og :-) Sjampoo vet ikke hverken jeg eller bikkjene hva er (på bikkjene)

  SvarSlett
 5. Ren og pen!
  Lykke til i morgen! :-)

  SvarSlett
 6. Så nå er vårrengjøringer gjort. Stakkars Frost. ;) Da er det vel heldigvis lenge til neste gang. :)

  Siden jeg er så treg så er vel røgningen gjort. Det gikk sikkert supert!

  SvarSlett
 7. Håper alt gikk greit idag, og at bildene såg lovende ut!

  Pakke med Froste-Ull ankom Bergheim i kveld! Det passer utmerket! Har fortsatt noe av Frost igjen på rokken, så jeg håper jeg får til noen nyttige og varme plagg etterhvert. Det ble jammen noen meter garn utav dette, og strikkinga er bare såvidt igang ;o)
  Dette er moro. Er det noe spesielt dere har lyst på?

  SvarSlett
 8. Eg trur jammen eg bør bade Heino også snart, alle badar jo hunden sin for tida!! Her vert bading heller ikkje spesielt godt motteke, men eg trur Heino berre har skjønt at det ikkje er vits å krangle, så han finn seg motvillig i å verte bada. Men han ser nokså stusseleg og deprimert ut når det står på :p

  Håpar røntginga gjekk bra!! eg kryssar fingrane for godt resultat :D

  SvarSlett