søndag 8. mai 2011

Den gode helgen

Bare fordi Stian er på HV - øvelse og jeg jobbet lørdagen, betyr ikke det at Frost ikke skal ha en bra helg!

Fordi jeg jobbet 10 - 18 på lørdag fikk Frost gleden av sine snille besteforeldre på lørdag. Dermed fikk han gode turer ispedd søksøvelser i skogen og annen moro mens jeg gjorde min plikt til lommeboken. Jeg kom hjem til en meget fornøyd gutt som smilte fra øre til øre og sov mer eller mindre hele kvelden. Takk til verdens snilleste foreldre som hjelper til med barnebarnet med slik en glede og iver!

Og fordi jeg måtte være så mye borte fra Frost på lørdagen måtte man jo ta det igjen på søndagen. Så Frost avtalte en lekedag med Milli. Og fordi disse to avtalte og la planer, ble det slik. Med god hjelp fra Frost' mormor som disponerte bil på denne dagen, la vi i vei, med niste og drikke i sekken. Mormor til Frost mener nemlig at lapper må vakre lapper ha - lapper i magen og lapper i hjertet!

Det skal ikke stikkes under en stol at Frost er relativt rolig i varmen, han røyter minimalt i disse dager, noe som gjør han raskt varm. Så han var ikke like full av futt i idag som han vanligvis er rundt vakre Milli.


Men det stopper ikke Milli, hun brukte gjerne Frost som støtte mens hun lekte med ballen sin...


Og med en pust i bakken...


... var det mulig å være litt i bevegelse, både i et rolig tempo...


... og i raskt tempo...

Det er så godt å la Frost løpe og leke med Milli - det er bare trivelig, ikke noe kjas og mas eller ymse bøll. Milli elsker ballen sin, Frost er veldig fornøyd med å se på henne løpe etter den. La oss innse det, han er i høy grad en krysning av Ferdinand og et blomsterbarn der han lunter etter for å se hva som skjer i de aller fleste situasjoner. Alltid med et smil om munnen. Som jo er det viktigste! Og han smiler ekstra bredt etter en tur på Glenne, så tusen takk (nok en gang) Gry og Milli for at vi får komme på besøk, vi lever lenge på disse visittene!

Ha en fin uke, alle sammen! Imorgen skal jeg etterlyse ny time for HD - røntgen. Så får vi skje hva tiden bringer.

7 kommentarer:

 1. Så kjekt at Frost får være med besteforeldrene sin når dere er så travle! Tenker at det nok ikke bare er Frost som koser seg da ;) Å klart det må være lapper i sekken når man drar på lappebesøk ;)

  SvarSlett
 2. Det høres ut som Frost har hatt den perfekte helgen.
  Flott avsluttning av helgen hos Milli-mor, kjempemorsomt bilde der Milli støtter seg til Frost..klikket på bilde og da ble det stort;o)))

  Lapper i alle varianter...jeg liker dem alle!!

  Nydelige bilder fra Glenne!

  SvarSlett
 3. Tusen takk for besøket Stine, mormor og Frost:o) Vi har ikke stort vi skulle sagt vi to Stine, når Frost og Milli lager sine egne avtaler, det er bare å stille opp;o)

  Milli var så glad etter dere hadde reist i går. Hun hadde fått ut litt damp, og vært sammen med vennen sin:o)

  Som alltid var det utrolig koselig å ha dere her! Mormor var et nytt og koselig bekjentskap vi også gjerne ser igjen (med eller uten lapper altså;o)

  FOR et blinkskudd du fikk tatt av Milli som lener bakbena så fint mot Frost! SE HVOR LYKKELIG HUN ER!!!!

  SvarSlett
 4. Det første bildet måtte jeg bare le av...så herlig hun ligger der å støtter beina sine på han - og han er i en helt annen verden! hihi Nydelige begge to :)

  SvarSlett
 5. Til og med jeg må innrømme at jeg syns de to er ett flott par!! Herlige bilder, Stine :o)
  Jeg er sikker på at dere hadde en fin dag alle sammen.
  For en pels han fortsatt har, Gromgutten!! Er'n ikke ferdig med å røyte??

  SvarSlett
 6. Det er så bra med snille foreldre som passer barnebarnet. Nicki kommer alltid hjem sliten, mett og klar for senga de gangene jeg ikke har kunnet ha henne :)

  SvarSlett
 7. hihi, likte det bildet med Milli som brukar Frost som støtte :D

  SvarSlett