lørdag 12. mars 2011

Utstilling på Kongsberg 12. 03. 11

Da har vi tilbakelagt Kongsbergutstillingen på denne siden av sommeren. Og for en fantastisk dag! Denne utstillingen markerte årsdagen for vår "karriere" i utstillingens verden og dermed er også bloggen vår rukket å bli ett år.

Dagen begynte tidlig, fordi det var så mange påmeldte. Jeg var oppe halve seks, Stian sto opp seks. Frost ble først med meg opp og ventet på meg mens jeg var i dusjen og gjorde meg klar, men så ut til å fastslå at hans gale mennesker sikkert ikke skulle ha han med, og gikk følgelig og la seg igjen... Så feil kan man ta.

Vel fremme var vi deltagere i andre klasse i ringen, som var fint - det er godt for sommerfuglene i magen å se hvordan ting gjøres før man skal i ilden. Og denne gangen hadde jeg skikkelig sommerfugler. Hvorfor aner jeg ikke, men de ble nå med på turen.

Men når Frost og jeg kom oss i ringen, var alt som normalt; Frost vet hva han skal når utstillinsgbåndet kommer på - da vet han at han skal vise seg frem. Og stråler! Dagens kritikk ligger hos min mor, da vi laminerer alle Frost' kritikker, sammen med tilhørende sløyfe(r) og setter i perm. Idag ble det rødt uten plassering, men Excellent. Det var stas. Av alt som sto på kritikken, var det "prima gemytt" som varmet mest. Det er stort å ha en hannhund som ikke affiseres av andre hunders utagering. Noe det var mye av i ringen i dag, etter min mening. Og vi er alltid fornøyd, uansett utfall - Frost fortsetter å være BIV uansett farge på sløyfer og eventuelle rosetter.

Når man er ferdig i ringen, er det jo den beste delen: det sosiale. Og det var det mye av denne dagen - vi har storkost oss, så takk til alle dere som slo av en prat og var med på å lage en super dag! Det er et hyggelig miljø å tilbringe tid i, både for to - og firbent!

Og gratulerer til Kennel Fjelldronningen for HP i oppdretterklassen, vi er så glad og stolte på deres vegne!

Ønsker alle en strålende søndag!

Avslutter med litt bilder fra fine dagen:


Liten gutt på mammas fang, godt å ta en hvil...


Syns Frost og jeg begynner å ha en god rytme sammen, vi koser oss i ringen og det tror jeg merkes...


Oppstilling er viktig; Frost ser så stolt ut når han kommer frem til dommeren og skal stå stille...


Vår suksessoppskrift? Lungemos og kyllling i små biter...

14 kommentarer:

 1. Gratulerer masse!!!!!!!! Det er jo fortjent, Frost er en utrolig gutt. :)))) Både vakker utvendig og innvendig. :)))))

  SvarSlett
 2. Gratulerer dere gjerne omatt og omatt :o))) Frost er ubeskrivelig god! Det var neimen ikke mange som beholdt roen i dagens Herreavdeling slik som han (og Stine ;)
  Tusen takk for en topp dag :o)))

  SvarSlett
 3. Jeg fortsetter være imponert over Frost, og i utstillingsringen er dere suverene! Det er så gøy å se på.

  Kjempekoselig å se dere igjen, gleder meg allerede til neste lappebegivenhet!

  SvarSlett
 4. Åh, Stine, jeg er så utrolig glad på deres vegne!!! Så gøy at han stiller seg opp så flott (der har dere sikkert igjen for kurset) og enda mere moro er det jo at han forblir uaffisert av de andre hannhundenes utagering.

  GRATULERER!!!!!

  Klem

  SvarSlett
 5. Gratulerer med flott innsats og ikke minst stoisk ro i ringen!! Det må du bare være kjempestolt av. Det er mange som sliter der.

  BIV er jo den aller viktigste plasseringen uansett - det skriver jeg under på!

  SvarSlett
 6. Gratulerar! Høyres ut som ein perfekt dag for dykk :) Det er så flott at det går så fint med Frost i ringen!! Herlig at han ikkje bryr seg om dei andre :) slik er det ikkje her i gården; eg og Heino har ikkje vore på utstilling på leeeenge. Eg vert nemleg SUPERSTRESSA av heile opplegget, og dette trur eg nok Heino merkar svært godt, for han har alltid roa seg ganske mykje etter at me har vore i ringen og fått overstått "jobben". Men sånn generelt sett så frikar han ut av synet av alle andre hundar for det er jo SÅ spennande, og eg frikar ut innvendig av at han frikar ut - hehe.. ikkje ein veldig bra kombinasjon :p

  SvarSlett
 7. Ååhh, dere var så FLINKE! Jeg er forsatt like impornert over Frost. Så lydig, og rolig :)
  Prima gemytt ;)
  Håper vi ser dere på flere utstillinger, og så snakkes vi videre om å møtes i hundeparken :D

  SvarSlett
 8. Gratulerer med et strålende resultat.
  Jeg er imponert over Frost rolighet i ringen:-)
  Slike lapphunder vil Norge ha.

  SvarSlett
 9. Gratulere med kjempe flott resultat!! Det var en fryd å stå å se på dere i ringen! Mange av de andre hann hundene måtte vise seg litt hvem som var sjefen, men Frost stod helt rolig og bare smilte til sin matmor!! Kjempe flott gutt!!!!
  Kjempe koselig å prate med dere på lørdag!! Håper vi treffes seiner ved utstillingene åssså!!
  Lykke til med HD rønken hos Morgan i Bamble!!
  Ha en flot uke!!

  SvarSlett
 10. Gratulerer så mye med flott resultat :) Jeg er imponert!

  SvarSlett
 11. såå flink og kjekk bror jeg har, sier Tussi:)

  SvarSlett
 12. Har du gått og gjemt deg Stine?!? Jeg har aldri sett maken til skryt av verken hund eller handler før, dere blir lovprist i hver eneste lappeblogg. Det er så moro og velfortjent :o))))
  Stolt av dere (måtte bare si det;)

  SvarSlett
 13. Koselig å få hilse på dere, på Kongsberg.

  Velfortjent skryt! Dere er så rolige og flinke med flotte Frost, det også har flotte foreldre!

  SvarSlett
 14. Gratulerer med godt resultat! Hyggelig å hilse på dere!

  SvarSlett