onsdag 23. mars 2011

Å forstå sin hund...

Gårsdagens plan om å reise til Bamble og røntge Frost ble utsatt grunnet sykdom på dyreklinikken. Men takk til alle dere som har sendt meg lykkeønskninger, jeg skal holde dere oppdatert på når vi får ny time etc.

Men siden Frost egentlig skulle være flink røntgegutt på dagen, hadde jeg kjøpt et helt spiserør til han til å kose seg med når han kom hjem. Dette måtte han jo få uansett - Frost er jo alltid flink! Å for en gjensynsglede; Frost er mer enn gjennomsnittlig glad i tyggeting med litt substans og smak, så spiserør er en av favorittene hans. Den ble båret rundt i huset, pent lagt på pledd, dyttet på og lekt med. Til slutt endte spiserøret opp i sofaen og Frost ga tegn på at det var tid for å gå en tur. Så Frost og jeg gjorde oss klare til å rusle,kom ut og ved postkassene satte Frost seg ned. Han nektet å gå lengre. All lokking og kommando rikket ikke vovven. Han satt bare og så bedrøvelig ut...

På spørsmålet om han ikke ville gå, bare pustet han tungt. Og bedrøvelig. Med de tristeste øynene i verden. Og det er her jeg ikke vet om jeg burde fortelle videre, men la gå. For jeg begynner å kjenne Frost' mange trekk og innfall. Så jeg spør den trygge bamse om han vil hente spiserøret sitt. Hvorpå den bedrøvelige vov omgjøres til et stort smil som løper hjem. Jeg låser opp døren, han løper inn og henter røret sitt og er turklar. Så der gikk vi da, jeg med et smil om munnen, Frost med munnen full av rør. Og ja, røret ble med på hele turen og forært når vi kom hjem igjen.

Rare sjelen...


Pene sofaputen!

Og takk til alle dere som har rost Frost for hans oppførsel i ringen på Kongsberg - det varmer og gjør meg, og oss, stoltere enn noen gang har vært.

15 kommentarer:

 1. Snåle, gode Frost!! Det er så herlig når man føler at man virkelig kan snakke med hunden sin! Synes jeg ser dere på tur; Frost med røret sitt - stolt og glad!! De er rare, disse dyra våre...

  SvarSlett
 2. Hahaha, så herlig! Han er så god altså.
  Vi var på også på "bæretur" i går. Balder fant en vedkubbe i grøfta som ble med på hele turen. Jeg bare humret og lo av den lille raringen som småløp og av og til stoppet opp for å tisse, hele tiden med en svær vedkubbe i munnen. :-)

  SvarSlett
 3. Herlig, du skulle tatt et bilde av han der han går tur med røret sitt :)

  SvarSlett
 4. Herlig og snål sier jeg jeg også:o))) De er visst noen bærere disse lappene våre. Det var en god historie om kjære Froste-gutten - fine sofaputen som vet å kommunisere med mor;o)

  SvarSlett
 5. åååå dette var moro å lese om. Sånn er Tussi også. hehe. Hun har kosebein om kvelden som ho ligger å tygger på. Bærer det med seg og husker alltid hvor ho la det fra seg sist. Men har noen ryddet det bort derfra så blir det "gåsakteaksjon" til det forsvunnede bein er funnet:)=)

  SvarSlett
 6. Åh Stine, så utrolig herlig!! Heldige Frost som har en mamma som forstår hvor gøy det er å ta med spiserøret sitt ut på tur!! Dette synes jeg vitner om virkelig å forstå sin hund, og ikke bare å "ture fram" for å få turen unnagjort. Men du, hva ER egentlig det spiserøret? Er det de tjukke hudpølseaktige rullene på størrelse med en liten bil du mener;o)???

  Vi krysser fingrene for dere helt til røntging er foretatt vi vettu:o))

  SvarSlett
 7. Klart han vil ha med tyggetingen sin, han kunne jo risikert at den ble borte innen dere kom hjem ;) Nydelig da!

  Hilsen en relativt ny FL-eier :)

  SvarSlett
 8. Hehe, dette innlegget måtte eg smile godt av! Så søt han er! Både i oppførsel og utsjånad! :D

  SvarSlett
 9. Vi må få se spiserøret til Frost! Tenk så innmari bra at han har fått slike kloke foreldre :o)

  SvarSlett
 10. Så søt han er!! Klart han måtte ha med spiserøret på tur!!
  Flotte bilder av Frost!!
  Veldig flott og staselig sofapute!!!!
  Ha en flott helg!!

  SvarSlett
 11. For en herlig fyr! Vakker og klok!

  SvarSlett
 12. Frost vet hva han vil:-) Da er det såååååååå bra at hans "foreldere" Skjønner hva han mener.

  Spent på når dere får ny time til HD.
  Ha en deilig helg!

  SvarSlett
 13. Herlige Frost!
  Snille matmor!
  Det er så bra å forstå hunden sin!

  Fortsatt god helg!

  SvarSlett
 14. Å, det her var jo bare såå herlig!! Du må ta et bilde av det spiserøret til Frost, for nå ble jammen jeg også nysgjerrig på det....
  Frost er heldig som har en så forståelsesfull mor...:-)

  SvarSlett
 15. Jeg er den heldige "mormor" til dette skjønne vesenet, og han beriker min dag - med hver morgen å sitte bamse utenfor kjøkkenvinduet i påvente av en godbit sånn at han kan gå videre på turen sin. Gode Frost, han skal vi ha lenge!

  SvarSlett