mandag 28. mars 2011

Glede og lykke på Tjøme

En av Stians bedre ideer den siste tiden var når han foreslo at vi skulle høre om det passet for Milli at Frost kom og lekte med henne. Gleden var stor når Milli kunne fortelle at vi var hjertelige velkomne!

Jeg tror Frost kjenner navnet til Milli, for når jeg på morgenturen vår svingte inn på en sti som halverer turen vår og forklarte Frost at vi ikke trengte å gå så kjempelang tur fordi vi skulle til Milli, viftet han med halen og travet hjem igjen. Og når vi kom fram til Milli, da visste han hvor han var hen! Og travet avgårde i lykke, i jakt på sin aller beste lekekamerat. Som vi jo fant, sittende som en stolt saltstøtte ved sin mor - vi er så imponerte, Gry! Flinke, vakre jenta!


Ingenting å si på gleden over å se hverandre igjen, sjarmerende med labben til Frost på Millis hode - en slags misforstått high - five...

Gjensynsgleden mellom disse to firbente er rett og slett varmende! Frost er fryktelig glad i å leke med Milli; hun er så morsom og helt med på fanteri og moro! Det er hopp og sprett og en herlig mølje av labber og pels. Fantastisk!


Frost lar seg villig velte av Milli. Det skal sies at Milli også veltes en del av Frost.

Frost er egentlig ikke en pinnegutt, men han han diskriminerer ikke på potensielle leker. Og å inviteres opp til et par runder på dansegulvet av Milli, hvor det er pinnevals som gjelder, det takker ikke Frost nei til.

Det tar på å danse pinnevalsen, to slitne lapper som koser seg i vårsolen. Sjarmerende smale i øynene begge to.Kjære Gry og Milli, takk for en kjempekoselig lekedate. Vi tobente koste oss vel så mye som Frost og gleder oss til neste gang!

Ha en finfin uke, alle sammen!

11 kommentarer:

 1. En perfekt leke date for dere 2, Frost og Milli.

  Koselig og lese og fine bilder av bestisene lek i vår sola, så søte og gode på det nedeste bilde:o)))

  SvarSlett
 2. Tusen, tusen takk selv. Det gir oss en helt egen og spesiell glede når vi ser at de to koser seg no' så innmari sammen!!! Milli var god og sliten i går kveld (hun begynte jo å blingse en stund før dere dro).

  Takk, takk Stine, det var så absolutt ingen selvfølge at Milli satt så fint når dere kom!!! Jeg var litt spent, for større fristelser enn en skikkelig god kompis som Frost, det kan ikke Milli få. Det er gøy når det går:o)))

  Vi snakkes snart Stine. Hils til gutta dine:o)

  SvarSlett
 3. Se der ja, et skikkelig lekepar!!!! De har masse glede av hverandre. :)))) Det er gøy å se på bildene. Og så mye rart de gutta finner seg i for å gjøre damene til lags! Det ser jeg på Charlie også.

  Ha en fin uke!!!!!!

  SvarSlett
 4. For noen herlige lappiser. To av de beste jeg vet om, og det er så fint å se hvor moro de har sammen. Ikke lenge siden Milli hadde venninne-besøk av Bienna, det blir ikke helt den samme farten over dem lengre. Det må visst en herre til!

  SvarSlett
 5. Hehe, det er noe spesielt når to lappiser leker sammen :)

  SvarSlett
 6. Frost leker med stemor.HALLOOO!!! DET vil jeg også bli med på. Det så skikkelig gøy ut!! Hilsen Tussi:)))  Herlig skrevet. Hilsen Hege:))

  SvarSlett
 7. Et veldig godt forslag av Stian :-) Ser ut som en veldig morsom dag for alle :-)

  SvarSlett
 8. Så fint de to lappiser har det sammen.

  SvarSlett
 9. Sånn en herlig tur dere hadde! Alltid gøy å treffe gode venner å få boltre seg med!

  SvarSlett
 10. Det er det man kan kalle ekte lappelykke.
  Deilige bilder av hundene:-)

  SvarSlett
 11. dette såg ut som ein perfekt playdate ;)

  SvarSlett