mandag 11. april 2011

Vårlek med Lexi

O lykken er å ha en venn...

Tidligere i uken ble vi invitert til Drammen Hundepark for leking med vakre lappejenta Lexi til Tora og Hans Christian. Det kunne man jo ikke takke nei til! Lexi er jo en av Frost' gode venner; faktisk er den Lexi første lappen Frost hilste på, på Kongsbergutstillingen i fjor. Vår første utstilling.

Så søndags morgen satte Stian og Frost henholdsvis snute og nese mot Drammen. Jeg benyttet meg av muligheten til å få tatt de maleprosjekt som er enklere å gjøre mens Frost er ute av huset, så jeg ble hjemme denne gangen. Om noen lurer, så pusser vi for tiden opp hele underetasjen vår (endelig!). Men gutta mine reiste avgårde, klare for hygge og lek. Og de ble på ingen måte skuffet!


Drammen Hundepark viste seg å være et imponerende område og denne søndagen var det dessuten svært få hunder der. Så Frost og Lexi hadde masse boltreplass.


Er det bare meg som ønsker en hundepark i sitt eget nærområde? Se denne plassen!


En pust i bakken og en styrketår må til!


Snusesnusesnuse...

Så takk til Hans Christian, Tora og Lexi for en super dag. Jeg fikk hjem to storfornøyde gutter som smilte fra øre til øre, vi håper dette kan gjentas på et senere tidspunkt!

7 kommentarer:

 1. Ååh, nå fikk jeg enda mer lyst til å dra dit! Vi bor jo ikke langt unna, så det må vi bare få til snart. :-)
  Lykke til med oppussingsprosjekt! Det er et slit, men du verden så fornøyd man er når det er overstått!

  SvarSlett
 2. Ett stort hundeområde hvor hunder kan boltre seg fritt, uten sure kommentarer er noe enhver bydel burde hatt og som vi ble lovet her hos oss for noen år siden. Så du er slettes ikke alene Stine.
  Vi har diskutert det flere ganger her hos oss, det å ha hund er som medisin for enklete. Å ha et fri sted hvor det er lov å slippe hunden i hver bydel, burde ikke være så vanskelig, areal er det nok av. Det er viljen det skorter på.

  Her hos oss begrenser det seg til ett på Ullandhaug, men da må vi kjøre bil for å komme dit. Det er flere hos oss på Storhaug som brenner for egen luftegård, så kanskje er vi heldige en vakker dag.

  En ting er sikkert hund og eier koser seg ekstra der de kan få lov å løpe fritt..

  Ser ut som dere storkoste dere alle sammen i Drammen hundegård:o)))

  SvarSlett
 3. Ingen tvil om de, Frost og Lexi , hadde en fin dag sammen.
  Det er en inn gjerdet hunde område ved KRISO på Sem, gamle E18, mot Sandefj.( gamle skifabrikken) jeg har ikke vært der enda og nå har Oda løpetid!

  Min nye blogg adr.: ingerogoda,blogspot.com

  SvarSlett
 4. Så kjekt Frost og Lexi hadde det!! Ja det hadde vært kjekt med en slik inngjæra tomt et sted hvor en kunne slippe hundene!!
  God uke videre!!

  SvarSlett
 5. Her finnes det heller ikke sånne innhengninger..Ca 1 time å kjøre til nærmeste. Men vi har jo vært noen ganger i den i stavanger da..Men kanskje jeg skulle teste ut den i kristianby også? Er jo et flott tiltak..men n¨å er forhåpentligvis damene mine på tjukka, så vi får ta det litt med ro ;)

  Lykke tilmvidere med opppussingen..det er kjedeligt, men resultatet blir jo kjempe flott da ;)

  SvarSlett
 6. Så deilig å få springe fritt og boltre seg med en god venn!

  SvarSlett
 7. Tusen takk for en kjempe fin dag :D Jeg har vært så travel, så har ikke sett innlegget før nå :P

  Men det var bare fantastisk! :D Og vi skal prøve å få det til igjen. :D Lexi stortrives der nede, og er blitt mer rolig rundt hunder av være der!

  SvarSlett