mandag 15. november 2010

Kongsberg 14. 11

Her kommer en liten oppdatering av gårsdagen, bilder kommer senere. Først av alt: det var så koselig å se dere alle på Kongsberg igår, vi storkoste oss hele dagen. Høydepunktet må dog kunne sies å være turen noen av oss gikk sammen etter utstillingen - vi hadde det så hyggelig alle tre:) Frost tilbragte resten av dagen sovende, kun avbrutt av en liten kveldstur. Og vi har tatt det rolig idag og. Det tar på å leke med så mange vakre lapper!

Vi hadde en kjempedag på Kongsberg. Vi hadde forventet oss høyere lydnivå og mer stress enn hva det var, noe som jo var hyggelig overraskelse! Og vi har alltid sagt at en ting er hvordan Frost oppfører seg i selve ringen, en annen ting er hvordan han oppfører seg på utsiden av den. Solstråla skuffet ikke, han bare trives han!

Men han var jo kjempefin i ringen også, her var dagens kritikk:
"mask. han.hund, mg god type, fin balanse, maskulint velf. hode, med fine proporso., godt uttrykk, god hals, skulder ligger noe tilbake, velk. for alder, god halefør, god benst, norm. vink., mg god pelskv, noen floker, mg gode bev."

Premiering: KVAL: 1, KONK: 1, HP

Floken i halen hans skjærer meg i hjertet, men den er fikset nå. Det plager meg ikke ift bedømmingen, men fordi jeg ikke så den på Frost' vegne. Men vi var kjempefornøyde! Det gikk virkelig over all forventning denne dagen!

Og så vil jeg skryte litt av dagens dommer, Svein Bjarne Helgesen. Ikke fordi han bedømte Frost så fint, selv om det ville vært enkelt, men fordi han virkelig virket genuint interessert i hundene han bedømte og var så hyggelig og imøtekommende at enhver sommerfugl jeg måtte ha hatt før ringen, fløy sin vei etter å ha hilst på dommeren! All honnør til denne mannen som gjorde min førstegang i ringen så trivelig!

Alt i alt en morsom dag, hva som skjer i ringen trumfes uansett av å hilse på og være sammen med alle dere hyggelige menneskene og deres vakre hunder!

9 kommentarer:

 1. Gratulerer igjen! Både du og Frost var kjempeflinke, og jeg visste ikke at det var din første gang i ringen? Da er det enda mer imponerende, og så gøy (og velfortjent) med flott resultat!
  Det var veldig koselig å hilse på både Frost, Stian og deg. :-)

  SvarSlett
 2. Takk for turen i går! :o) Det var så koselig å møte nye lapphund-eiere. For alle er bare så herlig. Vi er en gjeng som har det fint sammen. Og disse rare hundene våre har gjort oss sånn.

  Gratulerer med et flott resultat. Frost er en kjempeflott fyr både utvendig og innvendig. Dere har vært kjempeflinke med han. :o)

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye! Frost er jo bare helt nydelig! :)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med kjempe flott resultat!!!

  Godt dere hadde en fin og koselig opplevelse på utstillingen.

  SvarSlett
 5. Det var så koselig å møte dere tre. Jeg og Milli synes også at det beste var turen etter utstillingen!! Frost har sjarmert Milli (og meg!) skikkelig, og vi gleder oss veldig til å se dere her på Tjøme:o))

  Gratulerer med flott resultat på Frost forresten, og Stine, det gikk jo kjempefint med dere i ringen!

  SvarSlett
 6. Nå har jeg lest den ene etter den andre bloggen om utstillingen. Sitter igjen med en følelse av at Frost Nallesønn imponerte i ringen, mor ble også rost synes jeg å minnes:o)))

  Gratulere med en god første gang i ringen:o) og god kritikk:o)))

  SvarSlett
 7. Du er en av de siste lappebloggerne, derfor er det helt utrolig at ikke det fineste blogg-navnet var "oppbrukt"! Dette kan jo ikke beskrives på anna måte enn Lappelykke :o))))
  Den godeste Frost sjarmerer jo alle på sin vei, og Nallefar er nok grønn av misunnelig under den brune pelsen..Men vi er kjempestolte av dere!!!

  Håper vi ses snart igjen, og lykke til på de neste utstillingene :o)

  SvarSlett
 8. Heihei og takk igjen for den finfine turen :)
  Gratulerer så mye! Og jeg må bare si at det er utrolig koselig at du tar deg tid til å skryte av dommeren!!!!

  SvarSlett
 9. Gratulerer med godt resultat! At det går så fint første gang, gir mersmak! Håper vi får hilse på gromgutten snart. Skal dere til Lillestrøm, kanskje?

  SvarSlett