onsdag 24. november 2010

Kennelhoste

Ting tyder på at vi ikke bare tok med fine kritikker og gode minner fra en fantastisk dag sammen med mange hyggelige mennesker og lapper fra Kongsberg.

Frost fikk igår bekreftet min mistanke, som startet sent mandags kveld, om at han hadde fått kennelhoste. Den har ikke satt seg i lunger og han er, bortsett fra en lekker tørrhoste, helt fin. Hosten skal fikses med daglige doser Cosylan. For de av dere som ikke har hatt "gleden" av å være på Cosylan, kan jeg fortelle at det er en morfinbasert hostesaft som smaker hoppetau og skunk og gjør deg bedagelig døsig og sløv. Frost er meget samarbeidsvillig i å ta medisinen sin, i bytte mot en liten bit cheddar eller parmesan etterpå. Ostelappen vår!

Kennelhoste kureres primært med mye hvile og ro, som er synd i det fine været og den vakre snøen. Det er minimalt med turer. Derimot har vi bestemt oss for å gjøre dette til en positiv opplevelse og har dratt frem trikseboka vi har - kan ikke kroppen brukes, må sinnet brukes desto mer. Så vi fokuserer på mental stimulans og rolig moro med stor M. Frost virker fornøyd med den avgjørelsen:)


"Den som sover av Cosylan, er for sløv til å synde"

9 kommentarer:

 1. Huff og huff og huff. Herlige Frostegutten med tørrhoste og "knark";o) Godt han ikke er så preget av det, bortsett fra tørrhosten da. Håper dette går fort over Stine. Har du smakt på medisinen hans eller er det hostesaft til både folk og dyr?;o) Hoppetau og skunk høres definitivt ikke ut som gourmethostesaft!

  Flinke dere, som har tatt fram trikseboka, om dette drar ut, så ser vi frem til en liten oppvisning av kule triks:o)

  Nuss på nesa til Frost fra Milli og meg

  SvarSlett
 2. Så det ble med litt ekstra fra Kongsberg.....ikke så ille som det var før. Charlie har hatt det og det gikk fort over på han. Han fikk ikke medisiner. Kanskje han ikke var så hardt angrepet.

  Men Frost blir nok sliten, stakkar. Det tar på for en hund å hoste sånn hele tiden. Så da passer hostesaften som gjør han trøtt.

  Masse god bedring fra Charlie og meg. :o)

  SvarSlett
 3. Vi sender varme tanker og håper Frost blir fort frisk igjen! Men alltids greit med en hund som ikke synder, mener det spesielt i dag da Lexi har tygd opp bankkortet mitt!

  SvarSlett
 4. Hei Frost!!
  Da har du vært like uheldig som meg! Jeg begynte å hoste på mandagsmorgen. Mor trodde bare det var en vanlig forkjølelse, men når hun fikk besøk av Ida Linås fikk hun beskjed om at det kunne være kennelhoste. Mor ringte veterinær og fikk det bekreftet. Hun kjøpte hostesaft med en gang, og må la meg ta det litt med ro. Ikke noen joggeturer annenhver dag :(

  Men jeg er i veldig fin form, bare hoster litt innimellom. Håper virkelig dette går over fort!

  Jeg har jo også fått lus etter utstillingen - så mor er usikker på om det blie mer utstilling! ;)

  Håper du har det bra og blir fort frisk.
  Stor bamseklem fra Bonzo.

  SvarSlett
 5. Uff, var det lus på utstillingen på Kongsberg også???? Ikke moro å dra på utstillinge da.

  Håper Frost har det fint. Han blir vel en rev på triks. :o)

  SvarSlett
 6. Å skrekk og gru! Håper Frost blir fort frisk igjen! Nalle hadde ikke "gyldig" vaksine engang, men han ser ut til å ha greid seg unna.
  Stakkars Bonzo, lus er jo ikke akkurat noe man har lyst på heller!
  Nei det er neimen ikke bare bare med disse 'tette' utstillingene, mye smittsomt rundt omkring. Nalle har fått øyekatarr flere ganger :/

  Skal bli moro å se hvor mange tøffe triks gutten lærer ;) God bedring!

  SvarSlett
 7. God bedring Frost!!!
  Trikseboka? det hørtes spennende ut!

  SvarSlett
 8. God bedring Frost! Kennelhoste høres kanskje verre ut enn det er, men å holde seg i ro er jo veldig vanskelig.
  Lus har Nicki hatt en gang og aldri om de krapylene skal få komme inn her en gang til. De er grusomt ekle. Alt Nicki hadde ligget på ble fryst.

  SvarSlett
 9. Usj og usj, så leit! Det var da godt dere ikke var meldt på i Lillestrøm denne helga da! Jeg måtte trekke Emma i fjor fordi hun begynte å hoste dagen før. Hun fikk ikke medisin, men hun kom seg fint etter en litt rolig periode. Lykke til med treningsboka! Det er morsomt å trene inne også!

  SvarSlett