mandag 29. november 2010

1. søndag i advent / julepyntedagen

1. søndag i advent er i min verden den store julepyntedagen. Julen er en av mine absolutte favoritter med året, noe jeg gleder meg til og får sommerfugler i magen når jeg tenker på. Og av den grunn pynter jeg tidlig og koser meg med alle de fine juletingene mine og bare går og smiler. Gode tiden. Og når jeg har kost meg med pynting i eget hjem, går jeg over til mine foreldre og pynter deres hus sammen med dem. Beste dagen.


Frost hjelper mamman sin. Han ville ikke fortelle meg om han var juletreet eller verdens beste julegave, han bare satt på juletreduken og smilte:)Denne har mamma malt til meg, en av mine favoritting.Dette er den første julepynten jeg fikk av Stian, den er straks ti år og like fin. Tre lykkelige og vakre engler som glitrer og sprer godt humør!Da jeg var liten tålte jeg ikke granbar, som resulterte i at mine foreldre investerte i et uekte tre, det er dette treets greiner man ser i "bakgrunnen". Treet har holdt utrolig godt og jeg fikk det når jeg flyttet ut, så jeg feirer jul med samme tre som jeg alltid har hatt. Nostalgi er en fin ting! Pepperkakemannen er bare søt, treet mitt er fullt av filt og myke ting og noen kuler - eklektisk og deilig sært. I fjor storkoste Frost seg med å plukke ned all pynten fra treet og samle i fine hauger. Men han ødela aldri noe! I år har han så vidt snust på det, antar det er et tegn på at godgutten begynner å bli stor...Dette toget er en annen "oldis" - det er omtrent like gammelt som meg og jeg fikk det av mine foreldre for en del julaftner tilbake; det har også vært med meg gjennom alle adventer og juletider siden jeg var liten. Når jeg pakker opp toget, da er det jul!

Frost sin hoste er blitt mye bedre, Cosylanen gjør jobben sin. Han sover en del, men er ellers helt seg selv. Gode gutten vår!

Ha en fin uke, alle sammen!

6 kommentarer:

 1. Så flott et jule tog!! Jula er noe helt spesielt!! Her er åsså en del julepynt som jeg så å si er helt avhengig av!!
  Ha en fin uke!!
  Så fin Froste gutten er der han sitter på duken til jultreet!!

  SvarSlett
 2. Jeg er ikke så "julete" Stine, men jeg gleder meg oppriktig over alle dere som er det!!! Det er innmari koselig å lese litt om tradisjoner og ting med stor, stor affeksjonsverdi!!

  Jeg tror at Frost er BÅDE treet og alle pakkene, han lyser som en sol der han sitter:o)

  Godt å høre at han har blitt bedre. Milli har jeg ikke hørt et eneste host fra, så jeg går ut fra at hun har sluppet unna.

  Ha en super adventstid:o))

  SvarSlett
 3. ååh, så koselig å pynte til jul! Kjempe fin julepynt - dere med ha en god førjulstid. Var synd du ikke var å se på dogs4all - dypt savnet :)

  SvarSlett
 4. Kos dere alle sammen! Dette blir vel ei helt spesiell tid for deg, ikke skolearbeid eller noe slikt hengende over for første jul på lenge, antar jeg..
  Lurer på hvor mange pakker Frost får av nissen i år? Han er jo bare søt og snill :o)

  Veldig syns dere ikke fikk stilt på Lillestrøm,ja. Godt gutten er på bedringens vei iallefall!

  SvarSlett
 5. Koselig jule-innlegg og kos deg med juleforberedelsene:o)))
  Jeg er et sånn av på menneske, i år er jeg sent ute, har ennå ikke fått frem adventstaken, den kommer nok frem i neste uke når ting roer seg;o)

  Håper go`gutten er fri for kennelhosten nå og en fin førjulstid ønker jeg dere:o)

  SvarSlett