tirsdag 7. februar 2012

Vinter på Glenne

Det er trolig bare (litt tussete) hundefolk og ihuga ski-entusiaster som bega seg på turer i søndagsværet. Men som tussete hundefolk var jo været helt perfekt! Ingenting er som når Stian spør om vi har planer for helgen, jeg sier nei og han sier at det er feil - for vi er invitert til lek på Glenne!

Jeg liker godt kombinasjonen av å la hundene leke i ekte frislipp og så gå en tur etterpå - Frost virker så veldig fornøyd da.

Men først må man ha litt frislipp; mye lapper, mye snø. Det er en kombinasjon så fantastisk og så naturlig at man umulig kan se den uten å bli varm i sjela!

Frost er allergisk mot snø. Har jeg konkludert med. Han blir rett og slett litt gal av dette hvite pudderet, som ligger og inviterer han til lek hvor enn han går. Så da løper han rundt og er over alt på en gang.I dag hadde jeg med lungemos som godbit, de som sier at kjærlighet ikke kan kjøpes har aldri kjøpt en pakke med lungemos og dratt på lappetreff!En pust i bakken. Frost velger en tradisjonell "ligge og kikke på verden", mens Leo...... Leo velger en favn. I denne vinkelen er det ikke enkelt å se om det er Frost eller Leo som holdes. Det eneste som gjør at man vet det er Leo er en ting: hvem ville klart å bære Frost på den måten?!Milli hadde stor glede av ballen sin denne søndagen, men når vi begynte å gå tur kom hun på at Frost var der. Så da måtte hun understreke for hele verden hvem som er Frost' rettmessige eier! Og om noen er i tvil, så er det Milli!En meget god dag, som alltid koselig og godt for både kropp og sjel! Vi gleder allerede til neste gang!

8 kommentarer:

 1. Det virket som en fabelaktig tur! Og digger bildet av Leo :D

  Har tenkt til å prøve samme oppskriften i kveld, først en times frislipp og herjing med kullbror, før en god tur med flere andre lapphunder, tror det vil føre til en rolig og lykkelig hund i kveld (:

  Mvh Ellen, eier til Hakasias Aslan/Thorvald (:

  SvarSlett
 2. Næmmen Stine, så koselig med blogginnlegg fra denne noe "hustrige" søndagen vår (som allikevel varmer i hjertet for de fire lappene våre koser seg noe så innmari:o)

  Herlig bilde av Leo i Håvards favn der, ikke mindre herlig å se Milli gjøre krav på eierskap til Frost (og vet du, jeg tror ikke han har det minste mot det - ikke med akkurat henne:o)))

  Takk for at dere kommer, dette har hundene kjempegodt av, og de har blitt litt av et firkløver de fire go'ingene våre!

  Gleder meg til neste gang jeg også (for ikke å snakke om jentene mine:o)

  SvarSlett
 3. Disse dagene er oppskriften på ren lykke! Ingen ting kan slå glade lapper i lek, er så koselig at de liker hverandre alle 4 :)
  milli og frost er jo bare herlige sammen!
  Ingen tvil om at Frost blir med på leke når snøen inviterer, har fortsatt det fine bildet av han som sklir bortover snøen, i hodet mitt, herlig han er :)

  Vi gleder oss alle man her til neste gang!
  Ha en flott vinter uke :)

  SvarSlett
 4. Herlig de 2x2 "små" og store har det så gøy sammen.

  Frost elsker vel snøen, som far sin, Nalle.

  Ikke noe rart Milli er stolt av gutte besøk.

  SvarSlett
 5. Må bare først si at jeg alltid er innom og får med meg hva som skjer. Er bare ikke så flink til å kommentere.

  Takk for sist, Stine! :)))) Kjempekos å skravle litt med deg. :)))

  Ingen leker og har det så gøy som lapper. Det har jeg erfart nå. Savner det litt må jeg innrømme.

  SvarSlett
 6. Hvitt pudder, du liksom...er det ikke det der Leo halvbror kaller Flass.. Det ser moro ut uansett,da men. Herlig å se slik lappeleik :)

  SvarSlett