tirsdag 17. januar 2012

Bernt

Over julen måtte vi ønske et nytt familiemedlem velkommen, takket være Milli og Tjorven. Om det kun var fordi han ligner Frost eller om de to damene er litt engstelige for hvorvidt Frost er ensom eller ei når han ikke er sammen med dem, vites ikke, men like fullt har vi nå fått Bernt.


Bernt kom til oss som en julegave, slik alle gode ting gjør, levert av nissen og åpnet av Frost. Som ikke lot seg be to ganger, Bernt pratet nemlig en god del til Frost gjennom papiret!Frost pakket opp som en proff og fant frem til Bernt Bever. Hans nye bestevenn! Som knitrer og piper!


Stor fascinasjon over Bernt sine lyder og Frost utforsker som alltid først med å dytte med snuten.


Så ble Bernt vist rundt i huset, deriblant i sofaen.
Før han ble båret ut i hagen for å se på den og leke litt med Frost som endelig hadde begynt å forstå at Bernt bare var hans.


Før de to nye vennene sovnet i hagen. Velkommen hjem, Bernt Bever.

7 kommentarer:

 1. "Alle bør ha en bestevenn.." :-)

  SvarSlett
 2. Milli og Tjorven syntes at Frost skulle ha en venn hjemme som lignet på ham, han er jo så fin sier de:o) Så koselig at Bernt har fått guidet tur hjemme hos dere, sånn at han blir ordentlig kjent i sitt nye hjem.

  Får forresten ikke kommentert på din og flere andres blogger fra pc'n, men det går fra "padda". Irriterende og snodig.

  SvarSlett
 3. Hehe, Thorvalden min har en som var skremmende lik Bernt. Men Berntetvillingen har blitt en god del tynnere og slappere i fisken på sine eldre dager, han fikk den tross alt når han flytta inn til oss for over 7 mnd siden, og den har vært favorittkompis siden da (:

  https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/251390_10150647932665341_752455340_19377816_2541634_n.jpg <3

  SvarSlett
 4. Så utrolig snill Frost ser ut!;) Og så heldig han er som har fått Bernt! Ingentnig er som en reel bestevenn! ( hadde birk fått Bernt hadde han nok vært partert i løpet av sekunder, så Frost fortjente Bernt mye mer) Herlig inlegg! Håper vi får oppfølging ang Bernt!

  SvarSlett