tirsdag 28. februar 2012

Vår på Glenne og en vinter på hell...

All den tid forrige innlegg het vinter på Glenne måtte jeg bare bygge videre på den. Så jeg starter med det nyeste; vi har lekt på Glenne etter nok en koselig invitasjon fra Milli. Denne gangen lot vi hundene først leke på jordet for deretter å gå en helt fantastisk tur! Takk for en kjempefin dag, alle sammen, vi gleder oss som alltid til neste gang!


Frost er alltid klar for en god tur og trives klart best når han får gå først og ha opptelling av alle bak seg underveis.


Kristin stilte med de beste godbitene av alle og Frost lar seg ikke affisere av at navnet hans aldri ble ytret - han kan godt hete Leo når godbitene er bra!


Drikke må man ha på tur, følte litt på at jeg hadde glemt vann denne dagen, men med en kilde til ekte, naturlig skogsvann så var hundene rene gourmetdyrene - hvem trenger Imsdal og Farris?


Frost lot Leo komme og smake på skinkeosten "hans" - det er ikke noe ressursforsvar å melde om her i gården; alle får og kan dele!


Revegutten vår.


Frost i fullt firsprang, men gode Tjorven etter seg; de leker godt ihop, disse to. Selv om Frost ikke er så morsom som Leo, da:)


Tunga på vift og alt er bare lykke; med to av sine beste venner på slep. Frost er gjerne med på ballek med Milli; hun henter ball, Frost følger etter for å se hva som skjer. Mulig han har misforstått noe, men de har et fungerende system!


Mer vann av Farris' kvalitet - lykkelige haler på tørsteslukkende lapper.

Jeg har jo tidligere poengtert at man ikke er så god på å ta med kamera på tur, men tidligere i vinter, mens det fortsatt var vinter, var vi på Verdens Ende. Merksnodig nok var vi alene der ute - det blåste godt. Men Frost storkoste seg!


Litt vind stanser ikke utfartslysten


Det var en helt trolsk stemning der ute, glad gutt i vinden. Egentlig ikke rart at vi var der ute helt alene.

Og så trener vi jo med utstillingsgruppa til Tønsberg Hundeklubb. Beklager litt dårlig kvalitet på disse bildene - kameraet er noe smartere enn meg.


Det er ikke noe å utsette på fokusen til Frost når han stilles ut; da ve han så godt hva han skal gjøre.
Fin flyt i travet er det også. Frost koser seg så tydelig når han er i ringen.

Og treningen håper vi kommer godt med når vi nå skal stille på KOngsberg. Stian er på øvelse denne helgen, så jeg har med meg min mor, Frost' stolte bestemor som en hjelpende hånd og heiagjeng. Og hytte nr 19 er bestilt til Biri i august. Så nå kan mars og våren bare komme for fullt, noe jeg tror den virkelig har; jeg har tatt min første allergitablett idag. Et sikkert vårtegn!

Ha en fin uke, tobente og firbente!

4 kommentarer:

 1. Åh, fine fine Frost. Og det er ingen tvil om at Glenne-treffene deres er av stor verdi for både mennesker og hunder (:

  Spennende med utstillinger fremover! Vi har planer om å gi Thorvald juniordebuten sin i vår, spent på om det gir mersmak for alle sammen. Det viktigste er uansett hvordan han tar det (: Går alt bra og det klaffer med ferie kan det hende vi kommer sørover til Biri, må jo la meg lokke av disse koselige lapphundutstillingene (: Har bare vært på Trondheimsutstillingen, og virker som det er enda flere folk på de på østlandet, og det må jo bare være koselig!

  I avise forrige uke proklamerte de at våren nå offisielt er kommet til Trondheim, så jeg venter i spenning på vårfølelse :D

  SvarSlett
 2. Tenker dere koste dere på Glenne besøk. Ingen tvil om att det nærmer seg våren. Skjønner godt han kan bytte navn når det er skinkeost på gang ;o) Så flinke dere er til å trene, her har det heller vært elendig i det siste....Vi ses på Kongsberg :o)

  SvarSlett
 3. Du er en herlig fyr, du Frost! Snill, klok og vakker, hva mer kan man ønske seg. Ikke rart du har så gode og trofaste venner!

  Skulle nok ha trent litt utstilling vi også, det blir litt av en utfordring å møte dere i ringen. Nallefar veier forresten 26,3... Han er ikke mager Frost heller, men han har en fantastisk tjukk pels! Håper den henger på en måned til, i disse vårlige tider!
  ps.Ta gjerne med ull, det skal nok bli garn av den en vakker dag :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Frost veier rett oppunder 25 kg, men dyrlegen har bare tomler opp over denne vovven, så da får vi jo se hva denne dommeren syns. Det er jo sjeldent (1 gang) at størrelsen har vært et tema på Frost ved utstilling.

   Ikke bli altfor imponert over treningen, jeg mins at far slo sønn på Biri:) Gøy blir det lell!

   Ull medbringes!

   Slett