torsdag 8. mars 2012

I lydighetens navn...

Helgen som var, var en strålende en. Vi tilbragte den på privat lydighetskurs på Glenne sammen med Milli, Tjorven og Leo. Såvel som deres respektive tobente. Og ikke minst, den strålende Hilde - et funn av en instruktør! Vi hadde en superb helg, fra ende til annen. Så tusen takk!


Frost blir veldig glad og ivrig når vi skal på noe han vet er gøy. Kurs, tur på nytt sted, dyrlegen - det har alt samme effekt på han og han blir litt overivrig. Av den grunn er det godt å få roet han ned ved å være tidlig ute og bare være litt overbærende med han i starten av ting. Dette bildet er tatt litt mer utpå dagen; da visste han hva han drev med og bare koste seg i solen. Så snart han har "landet" er det full fokus på oss og klikkeren.


En av de virkelig morsomme tingene med trening er belønning med leke; Hilde hadde de beste typene! Og de har vi nå kjøpt, til videre trening. De ankom i posten i dag og vi fikk en god treningsøkt med han i hagen; så ubegripelig konsentrert. Lekene er fra amokk.no og var en umiddelbar suksess!


Pause i solen


"Bli"


"Gå pent"


"Bare si hva jeg skal gjøre nå..."


"Full fokus"


Passeringstrening - alltid en verdifull trening for oss som har slike hunder som elsker alle


Mammadalt som Frost er, så trenger han å tidvis ta vareopptelling og se hvor jeg er...


Endt helg medførte et lekkert lappeteppe på gulvet... Sovende, snorkende og litt drømmende. Alle tegnene på en fantastisk helg!

Så tusen takk nok en gang, det var så koselig, vi kan ikke tenke oss en bedre måte å tilbringe helgen på!

6 kommentarer:

 1. Hehe, herlig med vareopptelling! Høres ut som en super helg!

  SvarSlett
 2. Kjenner meg igjen i Frost jeg. Ikke så lett å forholde deg rolig når man gleder seg vel?! Det var en flott helg, og absolutt alle var kjempeflinke. Gøy når latteren sitter løst, og vi storkoser oss alle sammen, enten vi har to eller fire bein:o)

  Håper virkelig at dette kan gjentas med vår lille flokk!

  Klem

  SvarSlett
 3. Flott treningshelg ;) vareopptelling ja, bare skjønn altså!

  SvarSlett
 4. Flinke mammas gutt Frost:o)

  SvarSlett
 5. Åh, sånne lappetepper er de fineste altså! (:

  Vi bruker aktivt lek i trening, for Thorvald er en såpass bedagelig kar at han ofte trenger å gires litt opp, og det er så gøy :D

  SvarSlett
 6. Flotte, flinke Frost :)
  Følger med jeg også, skjønner du - har bare vært så innmari treg til å kommentere i det siste!

  SvarSlett