mandag 4. oktober 2010

Den mest allsidige rase

Jeg har tidligere vist hvor nyttig det er å ha en Finsk Lapphund som gartnerassistent. Det er helt uvurderlig. Men å ha en Finsk Lapphund som møbelmontør-assistent, det er enda bedre! Etter å ha ventet i altfor lang tid, var jeg endelig (takket være pappa) på Ikea på fredag og kjøpte bokhyller til kontoret. Kontoret ble pusset opp sommeren vi hentet hjem Frost og det var bare aldri penger til bokhyller da. Senere har det vært mer et spørsmål om praktisk - hvor ofte er man på Slependen egentlig? Men på fredag, da kom hyllene mine hjem. Og ja, jeg innrømmer at jeg er gleder meg over små ting, men å oppbevare mine elskede bøker på gulvet i stabler, det fungerer ikke. Dessuten er jeg er ordensmenneske og trenger orden rundt meg!

5 hyller totalt, som tilsammen utgjør litt over 3,5 m bokhylleplass skulle monteres. Med hjelp! Og for en hjelp; han inspiserte alle hylleplatene (har nå søte fotavtrykk på hyllene...):Han fjernet isoporen for meg:Og han luftet skruene for meg... Dette er det ikke bilde av, for da han grep posen med skruer/treplugger/o.l, og jeg skulle til å ta bilde innså vi begge at døra ut i hagen var åpen. Lykkelig lapp, med åpen skruepose, løp ut og filleristet posen. Så kom han tilbake med den tomme plastposen. Stian og jeg benyttet en del tid med å finne alle skruene, spikrene etc i gresset. Men vi hadde en glad lapp, da! Og det er aldri et kjedelig øyeblikk, ting tar kanskje litt lengre tid med så mye hjelp, men det er tusen ganger koseligere!


Fryktelig fornøyd med det endelige resultatet:

Frost var helt utslitt etterpå, det tar på å være montør for en dag:)

Ha en fin uke, alle sammen!

8 kommentarer:

 1. Hahaha, tenker det var godt å få rista den posen litt!
  Kjempefine hyller, det er deilig å ha god plass. Bøkene mine har ligget i esker siden vi flyttet i fjor sommer de også, og det er jo inget liv!

  SvarSlett
 2. Haha! Ja det er sant, finsk lapphund er en allsidig rase og vil gjerne være med på ALT :)

  SvarSlett
 3. Så kjekt med en 4 beint handtlanger da!! På slependen er jeg ofte. Søstra mi er logostikk sjef for Bikbok og de har kontor der. Har ei datter på 16 og da er det jo obligatorisk for meg å reise på de vareprøvesalga som Bikbok har. Betaler mellom 50,- til 100,- for boblejakker og slik.
  Ikea har masse kjekke løsninger på hyller og slikt. Så har de så kjekke telys. For jeg kjøper telys der. Brenner ganske masse av de nå om høsten og vinteren.
  Ha en fin dag nå kan jeg brenne masse telys igjen!!

  SvarSlett
 4. Himmel og hav. Frost er jo en skikkelig handyman jo Stine. Jeg er imponert over hans praktiske sans og din fortellerevne. Veldig, veldig morsomt (også ble bokhyllene inmari fine da:o)

  SvarSlett
 5. Hahaha, han er like allsidig som sin (Nalle-)far!
  De hyllene trengte du virkelig! Bra jobba, alle sammen ;o)

  SvarSlett
 6. Prima med en slik allsidig hund! Det er jammen godt han gjør nytte for seg! Alle må jo bidra etter beste evne!

  SvarSlett
 7. Flinke Froste-mann:o))) og kjekk hylle;o)

  SvarSlett