søndag 26. september 2010

Regntunge dager...

Denne helgen ville ikke værgudene spille på lag, så våre opprinnelige planer måtte utsettes - vi kommer sterkere tilbake!

Men på lørdag var det på ettermiddagen var det en åpning hvor vinden løyet og regnet tok en pause, så vi kastet oss i bilen og dro på Innlaget. Der får Frost gå løs, han løp og hoppet og spratt, inn i skogen og ut igjen på stien - han går ikke langt. Og plutselig hoppet han ut i skogen og forsvant! Fra min vinkel så det ut som om han skadet seg, men neida, han dro beinet sitt etter seg, ikke fordi det var skadet, men fordi det som så ut som en slette, faktisk var en myr. Gode gutten, hoppet opp og slang seg i blåbærlyngen, hvor han strakk seg og vrei seg rundt. Og kom tilbake helt fin! Sliten og fornøyd gutt etter halvannen time med lek og utforskning i skogen. da var det godt å komme hjem og se at det var kjøpt inn favorittgodisen: Frost elsker de hvite hudrullene som er å få kjøpt. Her i byen finner jeg dem kun i str. blyant og str. balltre. Frost får str. balltre, best i verden:

Tenker som så at han får trent litt finmotorikk når han bærer rundt på den, holder den og leker med den. Og se så glad han er! Mest imponert over at han iløpet av natt til søndag bar den ned trappa og la den ved siden av meg i senga, slik at jeg kunne passe på den... Lurte ikke noe særlig når jeg våknet, hahahaha!

Ellers er vi klare for utstilling, Frost og jeg var på trening igjen på torsdag; nå begynner det virkelig å bli saker her - han går som en gud. Størsteparten av treningen nå ligger i å få en korrekt "stå" og litt småplukk. Så moro! Og tenker å gå med han selv i ringen på Kongsberg.

Og så litt latter (selv om jeg har fryktelig dårlig samvittighet): Frost har den siste uken vært urolig, ikke funnet roen, maset og kavet litt. Tuslet rundt og pipet en del, lagt seg og sprettet opp igjen. Fordi det har vært så dårlig vær har jeg hatt han mer inne, så har antatt at det var det. Når det ikke gav seg, tok jeg en full kroppssjekk på han og sjekker om han hadde vondt noe sted. Hele tiden ignorert pipingen og avskrev det tilslutt som løpetid, det er joe noen tisper rundt her. Men neida, gullet er ikke sykt, det er ikke løpetid, det er ikke noe som helst. Annet enn den defekte sauebamsen hans som brekte ute i hagen på eget initiativ. Med jevne intervaller... På slike dager føler jeg meg virkelig som en tilstedeværende og dyktig hundeier... Eller bare teit...Jaja, vi ser mot en ny uke, håper den blir god og innholdsrik for alle og satser på mindre sauetøys og mer moro!

Ha en finfin uke, tobente som firbente!

7 kommentarer:

 1. Jøss, innlegget jeg skrev i sta' ble bare borte jo.

  Det var godt gjort å få til en tur på lørdag Stine, da utnyttet dere tiden bra:o)Hudrullen til Frost var jo skikkelig macho vil jeg si:o) Hvis den havner i senga di' så trenger du ikke frykte innbruddstyver, som du nevner så er det jo balltrestørrelse.

  Utstillingen går helt sikkert kjempefint Stine, også er det helt sikkert også masse hyggelige folk rundt ringen som oppmuntrer og motiverer dere!

  Kan jeg få se et bilde av den defekte, "selvbrekende" sauebamsen til Frost (film hadde egentlig vært best, der den ligger ensom i regnet og breker og Frost vil så gjerne ha den inn, og mamma'n som ikke forstår hva som er med go'gutten hennes). Jeg dro kraftig på smilebåndet er nå, og synes ikke det er det minste rart at du ikke koblet den!! Lurer forresten på Frost sier til ikke-defekte men svært så selvbrekende sau når han kommer hit:o)

  SvarSlett
 2. Den selvbrekende sauen har møtt sin skaper, dessverre, men Frost har en gorilla i samme utforming som lager apelyder! Jessda, uansett temperatur ute, på Eik vil du kunne nyte lyden av jungelen som om den var i din egen stue! Men sauen, nei, den koblet jeg ikke... Hjulet går rundt, hamsteren er død i mitt hodet...

  Frost vil trolig reagere på lik måte overfor velfungerende brekere på samme måte som alt annet: "oh! lekekamerat! lek med meg!" Alt er en venn til det motsatte er bevist, og da prøver vi bare hardere:)

  SvarSlett
 3. Hahaha, ikke rart Frost ble frustrert når sauen lokket!

  SvarSlett
 4. Fine, rare Frost :o)

  Det blir spennende på Kongsberg. Kanskje jeg skal være heiagjeng :o)

  Ønsker meg ett labbebilde... Han ser ut til å ha noen vidunderlig store og gode labber, den gutten her! Stødig fyr, det er helt sikkert :o)

  SvarSlett
 5. Morsomt å lese! Hvis du får han til å gå fint og staselig i ringen, er det så deilig avslappende for deg! Da får han vist seg godt fram. Jeg syns ikke det er lett, men nå skal jeg trene litt mer på detaljer med klikker.

  Klart han ville til sauebamsen sin! En herlig hund, den Frost!

  SvarSlett
 6. Hehe! Fikk meg en god latter nå. Stakkars Frost som savnet sauebamsen sin og mor skjønner ingenting :)

  SvarSlett
 7. Så flinke dere er som trener mot Kongsberg! Vi gleder oss til å se dere der :D
  Koselig med sånne leker som betyr alt for hunden. Jeg har lurt litt på om det er lov å ta med i utstillingsringen? Tenker f.eks å ta frem en tennisball *pang* Lexi sin hale hadde flydd i all retninger! tror jeg skal lese reglementet :P

  SvarSlett