fredag 17. september 2010

Dyrlege, utstillingstrening og høst!

Da er snart enda en uke avrundet. Denne uken har det vært litt ymse som har vært gjort.

Mandag var vi hos dyrlegen for revaksinering av Frost. Han er nå 52 cm høy, 24, 8 kg tung og fin fra snute til haletipp. Dyrlegen vår går over Frost og sjekker tenner, snute, øyne, lytter på hjerte etc når vi er der, samtidig som han da fikk sprøyte. Frost liker dyrlegen vår veldig godt og traver inn med hale høyt hevet og klar for kos og moro. Mens han var valp dro vi innom og hilste på, selv om vi ikke hadde time der, slik at Frost skulle bli vant til stedet. Flinke gutten.

Tirsdag regnet det. Frost liker ikke regnvær. Men det jobber jeg med - regner det gjør vi turene enda morsommere, det bærer frukter, regnet er ikke lenger et like kjipt for den lille knotten. Så denne dagen tok vi en sti vi ikke har gått så mye og istedet for å holde oss på stien, så forserte vi et svært hogstfelt med masse stubber, traktorspor og avkappede grener - Frost storkoste seg!

Onsdag presterte jeg det virkelig store. Etter å ha vært nede ien grøft for å plukke opp Frost' etterlatenskaper snublet jeg på vei opp igjen fra denne lille bakken og tok "svanens død" rett i asfalten. Må ha sett utrolig dumt ut:) jeg lo enda mer når jeg så Frost som satt og så på meg med et skakt hode og et "var nå det så smart, da?" - blikk. Fikk haltet meg hjem og der buksa hadde holdt, så var knærne mine mindre holdbare, så de ser nå ut som knærne til en treåring - oppskrapt og plastret:) Frost og Stian tok en tur på Borrehaugene på kvelden og der så de en 15 rådyr. Frost går lett i invitasjon til lek - positur nå vi ser rådyr, tror han syns de er fryktelig morsomme!

Torsdag var det utstillingstrening med hundeklubben og endelig fikk jeg vært med. det er noe av det koseligste jeg har gjort på lenge. Frost var fryktelig ukonsentrert til å begynne med, men så fikk vi låne et sånn ordentlig utstillingsbånd og simsalabim, så gikk han som som han aldri har gjort noe annet. Det er moro og Frost koser seg stort. Må si at det mange fine hunder der ute, Frost har lagt sin elsk på den ene bulldoggen der. Men nå elsker Frost alle, da!

Idag har vi vært på en times tur i skogen, tror jeg skal ta han en tur på Skallevoldstranda etterpå. stian er på militærøvelse, så det er Frost og jeg som holder fortet. Dagen går med på å skrive, jeg har ferie for å gjøre ferdig avhandlingen min som leveres 8. nov (nervepirrende!), 7,5 års studier nærmer seg slutten. Så skal Frost og jeg kose oss i kveld med litt lydighetstrening og trivsel.

Resten av helgen blir en deilig kombinasjon av skriving og kos med Frost - livet er ikke det verste man har!

God helg til alle sammen, tobente som firbente!


Sliten gutt, innholdsrik uke.

4 kommentarer:

 1. God helg til dere også Stine, god bedring med knærne og nuss på nesa til Frost:o)

  SvarSlett
 2. Det hørtes ikke godt ut med de knærne!

  Så flink Frost er som skjønner hva som skjer når han får på seg utstillingsbåndet!
  Og jeg er helt imponert over dine 7,5 år med studier!

  God helg til dere!

  SvarSlett
 3. Så flinke dere er! Tenk å gjøre regnværsdager så morsomme, koste hva det koste vil. God bedring!
  Nå er Frost akkurat passe stor, for en praktkar han har blitt :o)
  Merkelig sovestilling, forresten...har sett noe lignende ;)
  Riktig god helg ønskes dere!

  SvarSlett
 4. Frost høres så ubeskrivelig deilig ut:o))) Kanskje litt ufint av meg;o) men jeg kunne ikke annet en å trekke på smilebåndet da du beskrev fallet ditt, veldig godt skrevet!!!

  Ha en fin uke!!!

  SvarSlett