onsdag 27. oktober 2010

De fine spiser ute...

Frost spiser lite for tiden. Veldig lite! Men han har vært seg selv på alle andre måter, så i utgangspunktet tenkte vi løpetid, men det har vart over lang tid. Maten settes frem, den luktes på, den forlates. Fordi jeg syns dette har vedvart for lenge bestemte jeg meg for at det var en av to. Vi ringer dyrlegen eller vi ser om han spiser maten sin ute.

Etter en sommer hvor Frost har vært ute omtrent fra han stod opp til han gikk og la seg og kun avbrutt av skogsturer, har vi nemlig nå en hund som syns omstillingen til å måtte være inne er stusselig. Av den grunn ville jeg se om hans Høyhet ville spise maten sin om han fikk den ute (som han jo har fått gjennom sommeren). Jeg bar skåla ut og 10 minutter etterpå var den blankpolert!

For dere som har hatt hund lengre enn meg, trekker nok nå på smilebåndet og lurer på om jeg vet hva jeg har gjort? Særlig siden vinteren i Norge pleier å være superkald og jeg da har en lappegutt som vil spise ute. Stian lurte på det samme:) Men vi røyker ute. Aldri inne. Så Frost får mat ute, mens vi tar en røyk. Slik sett er ikke dette et problem før vi en gang slutter! Dessuten tror jeg at dette er en fase, og når den kan løses så lett som at jeg røker mens han spiser, så gjør vi det.

Frost er dessuten blitt så stor at han nå kun spiser en gang om dagen. Dette er bestemt av han - han sluttet å spise frokosten sin, men spiste til gjengjeld bedre på kvelden. Egentlig praktisk. Foring var en sånn ting som jeg har tenkt at jeg tar med ro og ser hva Frost vil selv, ingen grunn til å mase mer i hverdagen enn man må!


"Jeg skal ligger her og kose meg i høstkulda"


"Roper du på meg? Men jeg vil jo være her!"

Og på mandag leverer jeg mastergraden min i kriminologi, hvor jeg har skrevet om statlig overvåkning. Det er helt surrealistisk! Det kommer til å bli fryktelig rart, jeg har studert i så lang tid at jeg ikke vet hvordan det er å ha fri etter jobb. Men de timene tenker jeg å fylle med kos og gøy med Frost; nå er det all tid i verden til å gjøre det vi vil!

Håper alle har en fin uke! Snart helg igjen!

9 kommentarer:

 1. Hehe! Jeg hadde sikkert ringt dyrelegen med en gang. Bra det er noen som tenker seg om to ganger :)

  Og ikke minst, gratulerer med ferdig masteroppgave!

  SvarSlett
 2. Jeg synes det var superlurt av deg!!! Trekker kun på smilebåndet av Froste-gutten som vet hva han vil, og har ei mor som finner ut av det også:o)))

  Ville har jo også perioder vært mat lei og spist 1 gang til dagen. Det går liksom litt opp og ned med mat en eller to ganger til dagen her i huset, avhenger hvor aktiv hun er.

  Så flott han er Frost i snøen, blir nok like staselig som pappaen den gutten:o) Han er jo en lappe og nyter nok det å være ute i snøen.

  Høres kjempespennende og også vanskelig å skive en master i kriminologi. Kos deg masse med Frost fremover Stine, ha en fin uke og helg:o)))

  SvarSlett
 3. Det er så koselig å få følge med på livet til Frost :o)
  Syns du var snartenkt igjen, jeg, da du serverte maten på fat ute. Vi gjør da som kongene befaler, til en viss grad! (Jeg hadde ei periode da jeg strødde maten ute slik at det ble en sporleik å spise..)

  Tenker dere får ett nytt og bedre liv når oppgava er levert! Selv om det sikkert blir litt "tomt" i starten. Gratulerer!

  SvarSlett
 4. Måtte le litt av Frost når jeg leste dette. Roxie foretrekker åsså å spise ute! Jackie rekker nok ikke å tenke over hvor hun får maten for den sluker hun som om det skulle være den siste gangen hun fikk mat!

  Tenker du vil synes det er rart å ikke ha skole oppgave å holde på med!! Høres jo kjempe spennende ut det du har skrevet mastergraden din i da!! Kos dere masse fram over!! Ikke noe problen å få tiden til å gå når du har en så flott en lappe gutt!! (ligner litt på faren synes jeg) Ha en fin kveld og uke videre!!

  SvarSlett
 5. haha, så utrolig morsomt! Disse hundene er utrolige. Er så gøy å lese om hvordan hunden utmerker seg på sin særegne måte. Som forteller om hvor mye personlighet hunden har :)
  Var bra dere fant en løsning, kald løsning :P

  Gratulerer med ferdig mastergrad!

  SvarSlett
 6. Du skriver så innmari morsomt Stine:o)

  Jeg har den udelte gleden av å kjenne Frost sin pappa Nalle ganske godt:o) Den godeste Frost er sin far opp av dage - HAN VET HVA HAN VIL!!! Herlig!!!!

  Master i kriminologi hørtes veldig krevende ut, det må være godt å være ferdig, men du må jo nesten komme i et slags vakuum i begynnelsen? Godt du har Frost som kan ta deg med på turer og sørge for at du driver uteservering og slikt da tror jeg. Gratulerer med innleveringen!

  SvarSlett
 7. Gratulerer med levert masteroppgave!

  Frost er god da! Er klart det ikke bare er dere som skal lufte han, han må jo lufte dere litt også :)

  SvarSlett
 8. Herligt å lese, ja guttene våre vet hva de vil og gir seg ikke med det første.

  Kriminologi hørtes spennende ut, men for et studie å komme igjennem, Gratulerer!

  SvarSlett
 9. Du er fornuftig du,Stine! Du lytter til hunden og bruker forstanden. Det skal Frost være glad for, for det betyr at du gir masse trygghet og ikke stresser! Gratulerer med innlevert master! Tomheten som legger seg der friheten og gleden skulle være, kan du feie vekk med Frost og et godt hundeliv. Nå gjenstår muntlig, kanskje? Flere eksamener?

  SvarSlett