mandag 5. juli 2010

Blå søndag og bærbusker

Frost har siden dag en vært en engel i huset. Ja, han var nok definisjonen på valpebiting, men ellers var det aldri noenting - ikke sko, ikke tepper, Frost har aldri egentlig ødelagt noenting. Men i disse dager er han en (harmløs) bølle, med mange underlige og morsomme påfunn!

Søndagsmorgen (Frost og jeg står opp tidlig og tar en langtur før sola rekker å bli varm) sto jeg opp som vanlig og gikk opp på badet. Fordi jeg er nærsynt, fortoner alt seg som en smørje til linser eller briller er satt på. Derfor kunne jeg på gjeldende tidspunkt bare fastslå at det luktet veldig rent i huset! Noe som ikke var veldig rart, det vaskes jo regelmessig her, men det luktet klinisk rent! Etter at jeg var ferdig på badet, tok jeg på linser, kikket ned på baderomsgulvet og oppdaget blå flekker på det allerede blå gulvet. Picassos blå periode? Det var ingenting! Når jeg åpnet døra, kunne jeg følge blå spor ut i stua, rundt den hvite muren på pipa, på kjøkkenet, ut i gangen, og inn på badet igjen. I mens jeg klør meg i hodet og er formet som et spørsmålstegn, ligger det en smilende lappegutt og følger med på meg. Tilbake på badet kan jeg konstatere at vannet i do ikke er blått som det pleier! Og hvor er WC - blått'en hen? Den ligger på bikinien min! Sherlock Holmes, ta deg ei bolle...

Her er hva som har hendt: Frost ventet på Stian natt til søndag, jeg sov som en stein. Frost har åpnet døra til badet, hentet ut wc - blåtten (fra nå av skal dosetet legges ned), tatt wc - blåtten på en luftetur og så returnert den. Avslutningsvis har han lukket inntil døren igjen... Det siste er ikke tull. Og han var fryktelig stolt av seg selv! Hahahaha!

Etter en grundig gulvvask, med mye latter var den egentlige søndagsplanen å ta med Frost på vikingmarkedet på Borrehaugene, men varmen satte en stopper for det. Mulig vi er hønemor og hønefar, men vi syns det var unødvendig varmt for han der. Han fikk heller være med å plante bærbusker i hagen på ettermiddagen:


Blomsterpotter er verdens beste leke! Det samme gjelder blåbær - han var helt over seg over de umodne bærene, mon tro om det blir igjen noe til oss :)


"Den som sover, har nettopp syndet"
Det tar på å finne på rampestreker i nattens mulm og mørke!


"Beste ballen i verden og du er bare min"
Alt i alt nok en produktiv helg! Ellers skjer det lite her. Vi tenker oss en tur til Skrim i august for fjelltrasking og jeg har bestemt meg for å gå mer lydighet med Frost, det tror jeg blir ordentlig moro! og vi håper på et utstillingskurs :)
Ha en fortreffelig uke, alle sammen!6 kommentarer:

 1. En helt fantastisk morsom beskrivelse av Frosts gjøren og laden natt til søndag. For en herlig fyr dere har, og for en mor Frost har som deler dette med oss i så humoristiske vendinger:o))))

  Er det noe med Frost og fargen "blå" forresten (selvom blåbærkart vel er grønne, så kan det jo være noe der??;o)

  SvarSlett
 2. Herlig beskrivelse av Frosts nattlige aktiviteter! Fikk meg en god latter nå ja:o)
  Takk for tipset om name tags. Heiv meg på nettet og bestilte en til Jarek tvert!!!

  SvarSlett
 3. For et herlig liv dere har med Frost! Helt enig i at det er litt varmt for små lapper nå for tiden. Goya vil gjerne ligge litt inne her i feriehuset vårt på Nesodden, ellers så krabber hun langt under en busk ute i hagen.

  Lykke til med mer lydighet. Vi får vel utveksle erfaringer etterhvert. Lydighetstrening med lapphunder krever kreativ innsats men er kjempegøy synes jeg.

  Har også tenkt på utstillingskurs (noe vi absolutt trenger), men jeg får se hva vi rekker. Nå ser hun uansett ikke bra ut, så jeg tviler strekt på om jeg skal stille henne på Biri.

  SvarSlett
 4. Hahahaha, så skjønn! Også det bedårende blikket da, flotte Frost!

  SvarSlett
 5. Kjempemorsom beskrivelse av nattlige rampestreker :)
  For Wilma er fargen grønn spesielt morsom. Hun blir helt tullete lykkelig hvis hun får leke litt med en grønn Farris kork (og ingen andre farger på korken er like morsom.....?)
  Masse lykke til med lydighetskurs! :)

  SvarSlett