torsdag 19. juli 2012

Miljøtrening og kos på Eik

Gårsdagen ble brukt til en kjempekoselig tur med Kristin, Håvard, Leo, Gry, Tjorven og Milli. På Frost' hjemmebane. Der vi tre syns turer i Kodal og på Tjøme er fantastisk, i all sin stillhet og fredelighet, var det et ønske om å bruke vår skog rett og slett på grunn av sin verdi i miljøtreningens navn. Skogen "vår" kan trygt sies å være noe mer utnyttet av andre mennesker og dyr enn det våre andre turområder er. Det er joggere, syklister, hunder, en rullestolsbruker fra tid til annen (ja, det er godt utbedrede lysløyper vi har til disposisjon), turgåere i alle aldre og ganske enkelt alt man trenger for noe real miljøtrening! Godt vi kan stille med forskjellige turopplegg på disse samlingene våre! Koselig er det jo uansett.

Gry, Tjorven og Milli kom litt tidlig, så Frost var så heldig å få besøk i hagen sin! "Gal av lykke" beskriver ikke reaksjonen hans.Milli fant et tyggebein som hun adopterte. Tjorven og Frost var opptatt med å leke - hvem som veltet hvem mest, vites ikke. Men gøy var det. Og Frost fikk med Milli på leken også, selv om hun egentlig bare ville hygge seg med tyggebeinet "sitt". Og hagen som for tiden er halvert i størrelse rommet fint disse tre vennene.


Gry hadde med godbiter, de trumfer det meste for Frost. Selv lek med lillesøster måtte vente.


Så kom Leo og hans tobente og vi la i vei.


Det er en fredelig gjeng som går tur sammen, egentlig overrasket over hvor lite båndkrøll det er. 
Tusen takk for nok en fin tur, vi gleder oss til neste gang allerede!

5 kommentarer:

 1. Dere har det fint som har hverandre så nært hverandre at dere kan gå turer sammen! Virker kjempeidyllisk, og alle fire hundene er jo så skjønne :)

  SvarSlett
 2. Åh, dere er heldige som har hverandre dere altså :D

  SvarSlett
 3. Gry, Milli og Tjorven19. juli 2012 kl. 14:52

  Tusen takk for en flott tur i går. Det er jo helt strålende at det går an å kombinere nytte og hygge på denne måten, og jeg synes vi får det beste av tre "verdener"; "Urbane" Tønsberg, Kodals dype skoger og Sommerøya Tjøme. Heldige er vi!!!!

  Gleder meg til neste gang:o))))

  SvarSlett
 4. Takk for nok en flott sosialiserings-tur i Tønsbergs "dype" skoger, man får jo samme effekten av en tur hos dere som man får på mange uker her i Kodal. Løypene er jo i tillegg veldig fine og lette å gå på, man trenger jo nesten ikke sko engang, det er jo ikke så mye stokk og stein å snuble i... ;)

  Frost er vel forresten den beste rollemodellen for Leo som finnes, så vi kan jo bare håpe at han lærer litt oppførsel av han etterhvert når det ikke koker altfor mye oppi pappen hans. :)

  Håper vi sees igjen snart!

  SvarSlett
 5. Så mange fine hunder og bilder!

  SvarSlett