søndag 8. juli 2012

En oppdatering på en gode hverdag

Vår labre deltagelse i bloggsfæren, da særlig i form av lite kommentarer på andres blogger har sin forklaring i mange dyktige fagfolk. Vi har over de siste tre måneden nemlig gått fradette
 
til dette
 

 fra dette
 til dette
 og fra dette
til dette

Det har som dere sikkert ser, og har skjønt, har det vært fagfolk her fra morgen til kveld i tre måneder og det siste jeg har ønsket på slutten av dagen har vært å sette meg på pc og skrive.

Det gjenstår fortsatt noe, som port, ny inngangsdør, ny trapp m.m, men vi har fått unnagjort enorme mengder med ting som måtte gjøres. Frost har vært enestående i denne perioden. Enda bedre enn jeg turte håpe på. Alt av mennesker som har kommet og gått har blitt møtt med viftende hale og ønske om kos. Dørene har stått åpne og alle de dyktige fagfolkene våre har gått inn og ut som de har hatt behov for. Uten et kny fra Frost, han har hilst på dem om morningene og etter det har alt vært i orden. Men han, som jeg, har blitt slitne av å være omgitt av så mange mennesker i vårt eget hjem over så lang tid. Følgelig har det ikke vært behov for de store aktivitetene utenom. Frost har vært glad for å få fred på ettermiddagene sine.

Men vi fikk endelig til en tur med lillebror Leo! For selv om man blir slitne av oppussingsrot og kaos hjemme, er det godt med et avbrekk. Og det er jo alltid et supert utgangspunkt for en fine opplevelser når vi er sammen med Leo, så forrige uke begynte med koselig tur.


Vi har innført nytt verb i det norske vokabular: "å froste". Det vil si å ta en plutselig pause, oftest i lyng, mose eller i andre planter, hvor man raskest mulig ruller rundt og på denne måten forteller omverdenen at man har det fryktelig godt.Lillebror Leo blir bare finere og finere, se den glade tunga som henger ut på siden. Den har Frost også, det er rene kvalitetsmerket på en god dag eller tur!

Flott utsikt ble det også på turen


De to brødrene inspiserer samme flekk - de er nå blitt ganske så like?


Mer frosting, her på slutten av turen. Sliten gutt ville slettes ikke i bilen!

Så hverdagen er god, om enn lite bloggisk. Og det er greit, man kan ikke rekke over alt hele tiden. Vi gleder oss stort til Biri og med ferie rett rundt hjørnet satser vi på flere turer og morsomheter i de kommende ukene enn de ukene vi nå legger bak oss.Ha en strålende uke, enten dere tar det med ro på verandaen eller koser dere på annet vis!

4 kommentarer:

 1. Himmel, dere har jammen hatt litt av en oppussingssjau, det ble kjempefint Stine, gratulerer!! Veldig deilig når sånne store prosjekter landes liksom. Ikke rart dere tok dere en tur til vakre Kodal og lillebror Leo, det gjorde sikkert godt for både kropp og sjel:o)

  "Å Froste" var i grunnen et godt uttrykk, og et verdifullt tilskudd til det norske språket synes jeg.

  Er ikke så veldig bloggete selv om dagen (for å si det mildt), kan ikke skylde på oppussing heller.

  Vi sees snart:o) Ha det fint så lenge!

  SvarSlett
 2. Wow, som dere har jobbet! Da er det ikke rart det ikke har blitt tid til blogging (:

  Utrolig koselige turbilder! Fin liten lappegjeng nede i Vestfold! (:

  SvarSlett
 3. Bildene viser jo, hvor fint, det har blitt hos dere, gratulerer!
  Fint Frost og Leo trives sammen.

  God ferie, det kan dere trenge, så ses vi på Biri!

  SvarSlett
 4. Så flott det blir hjemme hos dere! :) Dessuten er det fint å se at Frost passer på at ingen stikker av med parasoll-foten, det ville nemlig vært kriiiise om noen tok den... ;)

  Takk for nok en flott tur sammen! Frost er en rolig og snill læremester for den lille oppsnasne hormonbomba her i gården, og litt frosting og mot-frosting er en viktig ting å lære for fremtiden... ;)
  Ha fortsatt god sommer! Vi sees nok snart

  SvarSlett