fredag 18. november 2011

November!

Noterer med et lite smil at dette innlegget egentlig er en reprise av forrige gang jeg skrev. Men bær over med meg. Jeg lover at Frost og vi har en fin hverdag ellers også, jeg er bare ikke så god på å ta med kamera!

Søndag som var fikk iallefall Frost invitasjon fra Milli om han ville komme og leke. En invitasjon som er vanskelig å takke nei til, Frost blir jo så glad - halen viftes med bare Millis navn nevnes. Og denne gangen ville hun til og med leke. Skikkelig!


Det er en egen gjensynsglede mellom disse to.


Må si at det er en flott skue å se så mange fine lapper som så rolig trasker avgårde. De vet at det skjer noe bra på enden av denne gåturen. Frost lufter allerede tunga si, det sikreste tegnet i verden på at han koser seg.


To fine brødre. Som går så godt overens og bare koser seg i lag.


Det er en viss likhet mellom de to. Uten at jeg er noen ekspert, så vil jeg tro at helskjønne Leo fort kan bli like kraftig som Frost.


Og så disse to, da. Det er noe helt eget i deres vennskap - de har en egen verden hvor det svimles mellom løping, hopping, velting og tankefullhet. Som her.


Og så var det denne hoppingen, da...


Og veltingen...


Og prating i munnen på hverandre...


En pust i bakken. Lurer fryktelig på hva han tenker på.


Sisten gjennom trærne, vet ikke om det kommer frem, men Leo geiper på dette bilde.


En lappehaug.


Og en nødvendig tanke - og pustepause. Det tar på å ha det så moro!

Nok en gang, en kjempefin dag på Glenne. Jeg var ikke med, da jeg tilbragte helgen i Köbenhavn og Tivolis julemarked. Noe jeg vil anbefale alle å gjøre - det var en fantastisk helg i en vakker by og jeg er sikker på at man blir et bedre menneske bare av å kjenne på stemningen og se på alt det pene, både av lys og pynt.

Ellers er det (endelig) kommet frost og rim. Jeg syns det er så vakkert overalt. Og Frost er på sitt aller beste på denne tiden - det er som å lufte en krysning av en geitekilling og en kattunge. Alle steiner skal klatres på, alle blader skal snus og snuses på og er det en bevegelse i skogen? Ja, da er det best å undersøke først som sist. Så vi har det veldig bra, dog jeg er dårlig på å dokumentere det.

Håper alle, tobente som firbente, får en strålende helg!

7 kommentarer:

 1. Flotte Frost! Og å lufte kattunge som hiver seg etter løv må man jo bare smile av! Vi er heldige vi! Går en fin tid i møte nå!

  SvarSlett
 2. Flotte og morsomme bilder :-)
  Vi har også pratet om å dra til København nå før jul, men har aldri kommet så langt. Men da vet vi i hvert fall at det kan anbefales :-)

  SvarSlett
 3. Jeg har jo sett denne gjengen samlet en del ganger nå Stine, men likefullt blir jeg helt rørt når jeg ser bildene av dem. For en herlig, lykkelig gjeng, som trives så utrolig godt sammen! Det siste bildet i innlegget ditt sier det meste om Milli synes jeg, SÅ glad og fornøyd over besøket:o)

  Gleder meg til å se dere igjen, tar kontakt med deg i løpet av kvelden eller morgendagen:o)

  Klem

  SvarSlett
 4. er så morsomt å se likheten mellom Frost og Leo :)
  og kjempe herlig at alle 4 lappene våre kommer så godt overens og leker og koser seg.

  Er noe helt eget med Milli og Frost, moro å se Milli i ordentlig lek med bestisen sin :

  SvarSlett
 5. Like kjekt hver gang en ser bilder av lapper i harmonisk lek,:o) Koselig innlegg!

  SvarSlett
 6. Veldig moro å følge med på disse fire! Kan tro Leo syns Frost er litt av ei type, og han kunne ikke hatt ett bedre forbilde :)
  Det er mulig Nalle har noen bange anelser, men samtidig er han nok veldig glad for at Milli har det så bra - husk det!
  Ha ei fin uke!
  ps. bloggen var blitt veldig fin, forresten! Det passer jo bra med rimfrost her :)

  SvarSlett