søndag 16. oktober 2011

Glede på Glenne, fryd i hverdagen

Etter en lengre periode uten internett er vi oppe og går igjen.

Forrige lørdag hadde Milli avtalt at Frost skulle komme og leke med henne, Tjorven og Leo. Og Frost er jo en gentleman, så han takket naturligvis ja til en slik forespørsel fra en vakker dame, som han så tydelig er fryktelig glad i. Og for en fin dag det ble:Fire gressende lapper - gress er jo en viktig del av en lapps kosthold.Samling ved det lokale vannhullet for en styrkedrikk og litt sladderEn oppvisning i "å vende det andre kinnet til"Søskenkjærlighet - finnes det en lignende kjærlighet?Gla' lunting (lett trav, med hale opp og tunge på vift) - en meget vanlig gangart hos den finske lapphundenFull fart, lek og glede; del IFull fart, lek og glede; del IIFerdinand i forgrunn, Snipp og Snapp i bakgrunn

Og så to bilder som kun kan kalles en ting...

"du och jag, Alfred"...


Ellers er alt veldig bra, vi var hos dyrlegen og fikk gentestet Frost. En affære som på ingen måte var så skummel som jeg forestilte meg; ingen tvang, ingen munnkurv, ingen skremmende opplevelse for Frost. Det er tre ting jeg misliker, nemlig. Men han liker dyrlegen veldig godt, han hopper gladelig opp på undersøkelsesbordet og så lenge det var litt ost og kylling å få, lot han seg villig både barberes, tas blodprøve av og sjekkes fra topp til tå (som vi gjør årlig). Han er blitt påvist bærer av PRA. Men all den tid det er alt som "feiler" han, er vi bare glad.

Og til slutt, tusen takk, kjære Nøve for sjal, pulsvarmere og votter av ulla til Frost - det var en fantastisk koselig pakke å få og tingene settes stor pris på!

Håper alle får en fin uke, i min verden er det snart jul, så det er mange grunner til å smile for tiden! Om det ikke er julen som får dere til å smile, så håper jeg det er andre ting!

5 kommentarer:

 1. Så klart Frost vil til sin kjære Milli:-)
  Han er nok like betatt som sin far....
  Koselig å se at disse hundene går så godt sammen.
  Julen er en fin tid, og nå er det lov så småt og glede seg noe. Viktig med et et smil i ny og ne:-))))

  SvarSlett
 2. Vakre, snille, gode Frost, som er så innmari glad i Milli:o) det er så godt at han er sånn Stine, for da blir det litt ekstra kos for Milli også!

  Da vet dere jo i allefall PRA statusen hans, og det er viktig med tanke på evt. avl.

  Kjære deg Stine, jeg gleder meg over at du gleder deg til jul, jeg er nemlig ikke noe glad i jula, men kan jo nyte deres andres forventning:o)

  Ha en strålende uke. Milli hilser litt ekstra til Frost <3

  SvarSlett
 3. herlig, herlig!!! elskar desse "leikebilda" :)

  synd at Frost er PRA-bærar, men så lenge han berre er bærar så vert han jo ikkje sjuk, og det er jo det viktigaste. Det er som Gry sei; greitt å vite iallefall, med tanke på avl og slikt.

  SvarSlett
 4. Det er så moro å se bildene fra Tjøme, og blogspot har jo faktsik fått til en brukbar bildefremviser oppdaga jeg nå!!!! Frost er nok arvelig belasta han,da - både når det gjelder dameinteresse og PRA... Litt synd med det sistnevnte, men resultatet har jo heldigvis ingen spesiell betydning, når man er klar over stå'a. Jeg syns det er veldig bra at dere testa ham iallefall!

  Jeg hadde skrivi ett lite kort, men det ligger igjen her. Har bare lyst til å påpeke at Milli er inkludert i vottene med kvite striper. Tror kanskje de vil varme litt ekstra da,liksom ;)
  Ha ei flott uke!

  SvarSlett
 5. Nydelige Frost har nok arvet dametekket etter han far sjøl;o)
  Jeg istemmer, blir aldri lei bilder av vakre lapphunder i leik og moro:o)))

  Julen ja, jeg følte ekte juleglede den dagen jeg fikk beskjed fri vakt på meg på selveste aften:o)))

  SvarSlett