fredag 31. desember 2010

Enden på noe gammelt, starten på noe nytt...

Da er man klare for å avslutte dette året og tre inn i det nye. Endelig en fridag, denne dagen har vært etterlengtet. Fordi Stian er pyrotekniker og i år er på Geilo og avfyrer fyrverkeri for byen, disponerer jeg nyttårsaften slik jeg selv vil. Dette er sånn det har vært de siste 4 årene. Det vil si at nyttårsaften er Frost og min sin egne dag. Bare vår! Og vi har alt som trengs for en superb kveld: hver vår sofa, god middag til begge, filmer og bøker, pledd og tyggebein, brus og godis til å glede begges ganer. Ting blir ikke bedre enn dette. Og dagen består også av to fine lange skogsturer, godt for begge.

I denne fridagen kjenner jeg at det har vært en av våre beste juler. De er alltid fantastiske, men i år har det bare kjentes ut som verden rundt er på plass. Akkurat slik den skal være. Jeg entrer det nye året med en super, fyrverkeriskytende mann, verdens beste og godeste lappegutt og med kun ett forsett for 2011. Frost og jeg skal være mere med - på alt vi/jeg syns ser gøy ut, selv om det opprinnelig ser skummelt ut. Vi begynner med å melde oss på de ukentlige felles hundeluftingen som arrangeres i nærområdet. Det er noe både Frost og jeg vil glede oss over. I januar skal vi på handlerkurs og vi skal fortsette å delta på utstillinger. Og bloggetreff! Det er en start!

Og nissen er enten fornøyd med valgene jeg har gjort i dette året, ellers så har han ikke fulgt med: jeg fikk mye fint av alle de gode menneskene i min verden, deriblant GPS fra mine snillle foreldre! Jeg har ikke retningssans. Og det ikke en sjarmerende "å jeg ikke hvor jeg er hen", det er en totalt solformørkelse av alt som kan minne om gjenkjnnelsesevne. Med GPS åpnes en helt ny verden for Frost og meg de gangene det bare er oss!

Vi ønsker dere alle en fantastisk nyttårsfeiring og håper den foregår fredelig for både to - og firbente. Samtidig vil vi alle tre takke for at vi har fått bli kjent med så mange fantastiske mennesker og hunder gjennom dette året. Og vi ser frem til det nye året, med flere muligheter til å både blogges og ses!

Avslutter året med noen bilder av Frost sine mange personlighetstrekk:


Gartnergutt...Strekkegutt...Lekegutt...


Tenkegutt...


Isspisegutt...

Kort sagt: verdens beste gutt!

10 kommentarer:

 1. Herlig skrevet, Stine! Det høres ut som en perfekt nyttårsfeiring :-)
  Og som alltid, vakre bilder av en vakker gutt!
  Ønsker dere en fin kveld og et godt nytt år!

  SvarSlett
 2. 。☆*☆ 。★。\|/。★。☆*☆。
  ☆ GODT NYTT ÅR ♥ 2011 ☆
  。☆*☆ 。★。/|\。★。☆*☆。

  SvarSlett
 3. Godt nytt år til dere også!
  Mange flotte bilder av godgutten din :-)

  SvarSlett
 4. Det hørtes ut som en hyggelig nyttårsaften, selv om den ene delen av trioen ikke var til stede. Frost er fiiin! Så fine bilder av gutten i mange stemninger. Ja, han har mange sider;o) Godt nytt år!

  SvarSlett
 5. Godt nyttår til dere :) Så kjekt at du har fått gps, da finner du veien til de mange utstillingene i fremtiden :P
  Frost har virkelig mange sider ved seg, ikke rart for en finsk lapphund :P
  Foresten, sjekk denne tskjorten jeg har kjøpt: http://www.cafepress.com/+finnish_lapphund_shirt,322454843
  De hadde masse kult, både klistremerker til bilder og capser og alt mulig!!!

  SvarSlett
 6. Godt nytt år til min vakre sønn og familien hans!
  Labbedask fra Nallefar.

  ps. kanskje vi skal få til ei blodspor-helg i år, blir du med på det?

  SvarSlett
 7. Veldig, veldig flott skrevet (igjen:o) Stine. Jeg er sikker på at dere to hadde en fantastisk nyttårsaften.

  Bra med GPS. Jeg har også total retningssansformørkelse (enig - ikke sjarmerende det der) og er glad i min:o)

  Godt nyttår til dere tre fra tjømlingene.

  SvarSlett
 8. Godt Nytt År til dere,med masse nye Frost opplevelser.Tenkte på dere i dag vi gikk tur i Borre Nasjonalparken, Chicko liker seg godt her, da får han springe i langline, men det var sur vinn.

  SvarSlett
 9. Godt nytt år til der!
  Artig bilde serie av Frost:-)
  GPS:Helt livsviktig å ha for meg.Sted san hva er det for noe??????

  SvarSlett
 10. GODT NYTT ÅR! :D

  Og du er ikkje åleine om å ha null retningssans; eg er AKKURAT på samme måte. har vurdert sterkt å skaffe meg GPS, eg trur kvardagen min hadde blitt betraktelig lettare med ein slik! hehe..

  SvarSlett