lørdag 14. august 2010

Roligere tider...

Jeg elsker august og overgangen til høsten! Latere dager, fine turer og vakre farger i skog og mark, hva mer kan man be om?

Og så er det også da man kommer tilbake til en innholdsrik tid med blant annet kurs. Vi har begynt å trene med Tønsberg hundeklubb sin utstillingsgruppe, første treningen var på torsdag og det var kjempemoro. Du kan se at Frost koser seg med all slags trening og utstillingstrening så ut til å være midt i blinken for han! det var en smilende og trøtt gutt som kom hjem på kvelden. Ble veldig godt tatt imot også, jeg er ikke typen som bare dukker opp et sted - må inviteres eller få bekreftelse på at jeg kan komme, selv om det er trening for alle. Vi har alle våre særtrekk, ikke sant?

Vi har endelig fått opp gjerde rundt hele hagen. Det gjenstår noe småplukkarbeid, men nå er hagen inngjerdet iallefall. Frost (og bamsen hans) har virkelig fått strekke på kroppen:Gode gutten. August har også gitt oss alle slag av bær og frukt på de platede hagene, så Frost går og spiser blåbær, cherrytomater, jordbær og solbær som han selv vil. Tidivs lukter han lammelår, da har han spist rosmarin :) Og basilikum er godt for liten lapp. Han er omtrent ute hele døgnet, men nå som et blir så mørkt på kvelden tar jeg han inn, fordi herr. Grevling passerer utenfor gjerdet vårt. Da viste det seg at Frost faktisk har lyd om det trengs! Han uler, krt og kontant . "du er ikke velkommen". Eneste gang han ikke har kommet inn og hentet meg, men heller blitt stående når noe ikke stemte med hans verdensbilde! Begynner vel å bli stor gutt...

Vi har også begynt å benytte oss av Innlaget, et superbt turområde like ved oss, trolskt og vakkert - man venter bare på at Entene (Ringenes Herre)! Frost koser seg stort der, deilig ulendt terreng - en pust i blåbærlyngen er viktig:Ellers er alt bra! Jeg startet dagen med å kjøpe meg en toyota yaris verso - drømmebilen. Den hentes på onsdag, er fremdeles litt i sjokk, det er min aller første bil!

Imorgen er det verdens ende (stedet, ikke apokalypsen) som er håpet - det blir deilig!

ha en god helg, alle sammen!

8 kommentarer:

 1. Gratulerer med bil, så moro! :))

  Skjønner godt at du ikke bare dukker opp på treninger, selv om man selvfølgelig bare kan gjøre det så er jeg på samme måten selv.

  Verdens ende er idyll, håper dere får deilig vær!

  SvarSlett
 2. Gratulere med ny bil!! Kjempe artig med ny bil!!
  Ha en fin tur på Verdens ende i morra!! Vi var der tidligere i sommer og det var kjempe flott der! ( så ikke grå nissen der da).

  Vi har åsså en grevling gåans rundt her. Ikke noen koselige dyr akurat.

  Ha en fin helg videre!!

  SvarSlett
 3. Grattis med ny bil !! Det er alltid moro!!

  Lurt å komme seg av sted på litt trening, og man må ikke være flau, alle hunde elskere er hjertelig velkommne i hundeklubbene!!

  SvarSlett
 4. jeg har kommentert det før, men må si det igjen: Frost må ha et alledeles herlig liv hos dere. Goya spiser også mye foskjellig bær (spesielt fra svigermors ferdigplukkede...)Gratulerer også med ny bil! Jeg har også sett litt på en slik. tror du det er plass til 4 personer og 2 hunder med bur i den?

  SvarSlett
 5. Else:
  Nå har jeg jo kjøpt den supersøte toseteren;), men den er jo å få i fem seter og jeg vil tro at det fremdeles passer med et bur bak, om ikke annet, så et spesialtilpasset fra hundebur.no :) To hunder? :)

  Og takk for hyggelig kommentar, det var og er alltdi hyggelig å høre at det virker som Frost har det bra - vi prøver!

  SvarSlett
 6. Jeg tror også at nydelige Frost har et herlig liv:o) Også lager du veldig herlige beskrivelser av det Stine:o))

  Deilig med inngjerdet tomt. Både for dere og Frost vil jeg anta?!

  Hvor i himmelens navn og rike er Innlaget hen? Nå ble jeg nysgjerrig - vi bor jo liksom innen for samme distrikt.

  Gratulerer med ny bil, og god tur til Verdens Ende i dag!

  SvarSlett
 7. Takk Gry, og ja, inngjerdet tomt er godt for alle - det blir mindre stress hele veien. Jeg tror ikke Frost ville ha stukket av, men han ville ha løpt av glede over å få hilse på noen, uvitende om faren ved biler o.l. Så ja, godt for alle!

  innlaget ligger i slagendalen, eller om du passerer Maxbo Ilebrekke og fortsetter retning Åsgårdstrand, så tar du bare veien du får opp til venstre. Helt nydelig område!

  SvarSlett
 8. Gratulerer med bil! Jeg tipper Frost har sikkerhetsselen klar og sitter som en konge i passajer-setet??
  Alltid koselig å stikke innom her, og se alt dere finner på :o) Tror det er litt lurt også, det å drive med litt forskjellig aktiviteter. For går en lapp lei - da går han lei...

  SvarSlett