søndag 8. april 2012

Påskegodt

En fantastisk påske er på hell, men den har ladet våre batterier på alle måter! Påskekrim i bok og tv - format, rebusløp med tilhørende påskeegg, masse god mat og mange gode mennesker.

Og påskegodt må det være for liten og stor. For Frost er det gjerne et margbein, og i år lå det andre morsomme ting i påskeegget:

Nytt halsbånd og matmatter! Jeg syns det er vanskelig å finne pene halsbånd som ikke sliter på manken til Frost, så vi har like godt bestilt et martingalehalsbånd fra www.kifani.no til han. Og det var en fryd å handle der - flinke menneskene, vel verdt hver krone!

Ellers så har Frost kost seg masse i hagen, det bor en liten fotballspiller i han.På skjærtorsdag ble vi invitert ut til en tur på Glenne, slik takker man ikke nei til. Koselige gjengen, det er så godt å være sammen.Dronningen og prinsessa av Glenne har funnet et spennende snusepunkt!Beste vennegjengen til Frost!Og Frost holder tellinga for å se at alle er med. Ingen etterlates på hans vakt!Hjemme i hagen igjen, er det tyggeting, ikke kvikklunsj og appelsin som gjelder i solveggen. Sånn om noen lurte...

Og så ble vi invitert til en tur hos lillebror Leo 1. påskedag. Og for en fantastisk tur vi gikk; to timer i et nydelig terreng.Med værguder som samarbeider og gir fint turvær er det godt at man har tilgang på "innlagt" vann i skogen.To gode og glade brødre på tur. De er så fine sammen og blir mer og mer like hverandre hver dag som går. Det er godt å se hvordan Frost håndterer eventuelle unghund-spillopper fra Leo og jeg er så freidig at jeg her spår et langt og godt vennskap.Snusesnus, en så flott skog og alle dens innbyggere etterlater seg masse nyheter som må leses på sidene av stien.Frost klatrer på alt av steiner og finner seg utkikksposter. Jeg tror dette kommer i stor del av at han insisterer på å få gå først på tur og ved hjelp av store steiner eller hauger har han bedre oversikt over landskapet og de som måtte være med han på tur. Denne steinen var særdeles god.For de delene av turen som ikke hadde innlagt vann, måtte det jukses litt i form av flaskevann. Men Leo klager ikke og drikker like godt fra flaske som storebroren sin.

Så alt i alt, en strålende påske fra ende til annen. Fine intrykk og gode dager. Og meget sliten lappegutt. Faktisk så sliten av han ble liggende først foran bestemors dør, uten antydning til å ville gå hele veien hjem, for så å sovne som en stein når jeg endelig fikk lokket han med meg inn. Det må da være et kvalitetsbevis på at påsken også har vært god for firbent?

Håper alle har en fin påske og, når vi kommer dit, en fin arbeidsuke! Takk til alle turvennene våre som inviterer, det er virkelig noe av det koseligste vi gjør og det settes så pris på!

11 kommentarer:

 1. Så fon matmatte og så fint halsbånd! Den godeste Frost har jammen gos stilsans;o)

  Koselig med gode turvenner Stine, takk for at dere tar turen utover hit i ny og ne.

  Kjempedeilig å gå tur med lillebror i Kodals dype skoger, jeg er enig med deg, de forblir nok venner de to halvbrødrene, for de er så flinke til å møtes:o)

  Milli vil at jeg skal fortelle Frost at hun har fått løpetid, hun er litt hormonell og trøtt og sånn stakkars liten.

  Vi snakkes snart:o)

  SvarSlett
 2. ....du verden hvilke skrivefeilmsom dukker opp når jeg skriver på padda.....

  SvarSlett
 3. Den matskålmatta var jo helt fantastisk! Lurer på om jeg ikke må åpne lommeboka og shoppe litt der gitt :)
  Høres virkelig ut som dere har hatt en fin påske, håper dere får en fin siste påskedag også :)

  SvarSlett
 4. Tror Leo får matte derfra også, for den til Frosr var fryktelig fin! :) (kann jo da bestille noe av de andre superfornuftige tingene i samme slengen, tror han har nok halsbånd akkurat nå :p )

  Og takk for koselig tur på torsdag og i dag, vi har også sliten lappegutt etter påskens påfunn.
  Jeg likte veldig godt bildene av de lykkelige brødrene sammen selvom hodene manglet, de viser hvor godt de faktisk går sammen når Leo ikke pøbler, og hvor mye han også ser opp til storebror Frost, det Frost gjør, må Leo også gjøre, fantastiske er de to :)

  Hele Kodal trioen, pluss katten hilser masse til hele Tønsberg Trioen, takk for i dag og sees snart igjen :)

  -Kristin

  SvarSlett
 5. Det ser ut som dere har hatt en nydelig påske! Halsbåndet var kjempe fint! Kanskje lille Kira skal få noe slikt når hun blir litt større. :)

  SvarSlett
 6. Det er alltid så koselig å se bildene av en trøtt og sliten og lykkelig Frost :) Tror ikke det mangler på noe der i huset, ihvertfall ikke når det gjelder Frost sitt velbefinnende :)) Det er jo slik det skal være :) Tenk så rike liv vi får pga hundene våre!

  Jeg tror alle lappiser må opp på steiner og utsiktspunkt! Nalle og Tussi er likedan, men hvem som går fremst er hipp som happ (Nalle har en tendens til å tusle bakerst i troppen, og er fornøyd med det)

  Jeg håper og tror Leo og Frost sitt vennskap vil vare. Dere er jo så flinke til å komme sammen, så Leo vil nok alltid forgude Frost og se på ham som BIG BROTHER.

  SvarSlett
 7. Hørtes ut som en god og trivelig påske. Ja vi kan vel takke våre flotte lapphunder for at lapphund folket har det veldig sosialt sammen.

  Det var virkelig fine og brukbare ting i Frost sitt påskeegg!

  Bildene forteller hvor fint lappene hadde det sammen!
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 8. Kjempe fint halsbånd og matskål matte!!

  SvarSlett
 9. For en fin påske dere har hatt:-)
  Dette halsbånde var jo helt "konge" Gleder meg til å se det på han.
  Ha en fin uke.

  SvarSlett
 10. Den matskålmatta var så utrolig fin! Kjenner at den er på MÅÅÅHA nivå! Og ser ut sosm dere virkelig har hatt en strålende påske med gode venner ;) Blir jo ikke bedre enn det;)

  SvarSlett
 11. Hmmm fantastisk påske?? Da var dere ikke i trøndelag ihvertfall for vi hadde en heller dårlig påske. For et kjempefint halsbånd! Skal bestille ett til MacLurven jeg å og synet av en sliten lapphund etter en lang utedag er et herlig syn :-)

  SvarSlett